avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Activitate sillymilly

Activitate sillymilly

Discuție impozit ?
O fata de 16 ani cu o colega a impartit ziare kaufland saptamanal, acum dupa 6 luni dupa ce au incetat cu aceasta activitate acea persoana care era sefa lor le-a spus ca trebuie sa plateasca ceva impozit pe aceasta activitate.Este posibil? mentionez ca fetele nu au semnat niciun fel de act
Discuție Gard demontabil
In cazul in care cineva a facut o sesizare la primarie cum ca in curte comuna s-ar fi facut un gard fara autorizatie, se poate retrage plangerea ?
Răspuns la discuția Vecina :|
am uitat sa mentionez ca, cu totii avem apartamentele cumparate, deci suntem proprietari si nu exista nici un fel de administrator al acestui imobil.
Discuție Vecina :|
Stau intr-un imobil cu inca 3 familii in curte si am o vecina cu un copil mic (3 ani), cel mic isi face nevoile peste tot in curte si ea nu curata. Face galagie, nu respecta orele de liniste, cel mic da cu matura in usile noastre, cu pietre in geam. Este o mizerie pe partea lor si degeaba ii spunem ca nu pune mana nici macar sa mature sub poarta unde trece zi de zi, pe langa astea ne injura si ne face in toate felurile. Este inadmisibil. As dori sa stiu ce se poate face, unde o putem reclama si ce sanse avem ?
Buna tuturor, as avea si eu o intrebare. Mama mea a scris un apartament pe fratele meu vitreg acum 1-2 ani sau poate chiar mai mult prin act de donatie (dupa cate stiu eu), mentionez ca eu nu tin legatura cu ei pentru ca mama mea niciodata nu s-a interesat de viata mea si eu am fost crescuta de bunici (de parintii ei) iar fratele meu vitreg era la ea; cand am implinit varsta de 18 ani i-am dat buletinul meu ca sa primeasca un apartament cu 2 camere avand in vedere ca pe vremea aceea trebuia sa dovedeasca faptul ca are o fata si un baiat si nu pot sa stea intr-o camera. As dori sa stiu daca actul de donatie se poate ataca si ce sanse as avea?