avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Activitate ynna 55

Activitate ynna 55

Reclamantul introduce actiune in contencios pt anularea unei autorizatii de constructie la 9 luni de la emiterea ei de catre primarie.Procesul dureaza mai mult de 2 ani (timp in care autorizatia expira).Este posibil ca aceasta autorizatie sa fie anulata???Cererea reclamantului nu a ramas fara obiect ???!!!!!Instanta poate anula un act care este nul de drept??
Are cineva cunostinta despre un ordin al ministrului lucrarilor publice ca autorizatiile de constructie emise de primarie ar fi secrete???
Discuție reprezentarea
ma poate ajuta cineva cu material referitor la institutia reprezentarii?sau propuneri de lege ferenda??
Răspuns la discuția este corecta hotararea instantei?
am facut modificari la proiect care corespund cu ceea ce se gaseste pe teren.insa primaria e complice cu reclamantul!nu vrea sa recunoasca noul PAc si in instanta l-a depus pe cel initial cu 6m!!!mai mult,la efectuarea expertizei din partea primariei ca reprezentant a participat o persoana care este ruda cu reclamantul!!!de asta ce parere aveti????persoana care noua ne respinge toate cererile, prelungirea autorizatiei,eliberarea unei autorizatiii pt gard dar reclamantului ii raspunde la cereri in ziua urmatoare!!!!!!!!!!!
Răspuns la discuția este corecta hotararea instantei?
cauza a fost judecata in fond.calea de atac ar fi apelul.....#-o
Răspuns la discuția este corecta hotararea instantei?
pai exact asta e durerea reclamantului...k si-a facut vecinul casa...voia terenul ,dar cam degeaba!!!!!si e un reclamagiu din nastere!!!!!!!! nu exista nicio sansa in recurs????????precizez din nou k in capetele de cerere nu a cerut decat demolarea si anularea autorizatiei!!!!!!
Răspuns la discuția este corecta hotararea instantei?
faptul ca a fost construita la 7,50 il avantajeaza pe reclamant pt k apa nu se va scurge pe terenul lui,latimea terenului fiind mica!si la proiectul initial au fost facute modificari conform cu cele ce se gasesc la fata locului,PAC fiind practic refacut de arhitect si corespunde cu ceea ce este pe teren!
Răspuns la discuția pronuntarea hotararii
daca pronuntarea se face in birou de catre judecator cum se mai respecta conceptul de sedinta publica???
hotararea apare pe internet si nu se face mentiunea ca a fost pronuntata in sedinta publica.dar probabil mentiunea va aparea in momentul in care hotararea va fi comunicata partilor.
paratul nu a respectat proiectul potrivit caruia inaltimea casei trebuia sa fie de 6 m si casa are la coama 7,50 m deoarece constructorii au spus ca altfel apa nu va avea cadere.reclamantul a cerut in capetele de cerere anularea autorizatiei de constructie si demolarea casei.judecatorul a hotarat ca paratul trebuie sa modifice acoperisul casei astfel incat sa aiba 6m cum era in proiect.daca reclamantul nu a cerut, i se poate acorda ceva ce nu a cerut?ce se poate face in acest caz?
Răspuns la discuția specializarea judecatorului
va multumesc pt raspunsuri!