avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Activitate Gabisc

Activitate Gabisc

Răspuns la discuția Nu primesc informatii
Multumesc. Am bifat sper ca de acum sa vina.In Spam nu erau.
Buna ziua

Pana acum vreo 2-3 saptamani primeam informari de la avocatnet.ro aproape zilnic. Ce s-a intamplat de nu mai primesc? Am gresit cu ceva s-au am facut vreo manevra gresita. Imi foloseau foarte mult informatiile pe care le primeam.

Multumesc
Discuție pensie
CI -avocat poate continua daca este pensionat anticipat
Buna dimineata

Va rog sa-mi spuneti care sunt cheltuielile deductibile cu deplasarea in tara si care este valoarea acestora.Ma refer la diurna ,cazare (in unitati de turism si la liber), combustibil cand se face cu autoturismul (in comodat). Mentionez ca este vorba de un PFA.
Multumesc
Răspuns la discuția PFA+ pensionar
va multumesc,mi-ati confirmat interpretarea mea.

Va doresc o zi excelenta
Ca beneficiar al asigurarilor sociale in calitate de pensionar (partial anticipata) si PFA -activitate independenta se aplica aricolul 2 din HG 791 /anexa 2 norme metodologice de aplicare al articolului III din OUG 58/2010?
O familie(sot +sotie) detine in proprietate un apapartament pe numele amandorura . Fiica celor doi si-a achizitionat un apartament cu credit ipotecar . Valoarea salariului ei ne fiind suficienta a fost luat in calcul si salariul tatalui.Automat in actul de vanzare cumparare au fost trecuti ambii parinti. Sotul mai detine un imobil mostenire dela parintii lui. Sotia detine 1/2 dintr-un imobil mostenire dela parintii ei.Care sunt cotele (majorarile de impozit in situatia prezentata, avand in vedere ca practic niciunul din cei doi soti nu detine singur al doilea imobil in proprirtate?
O persoana desfasoara o activitate pentru care primeste un procent din incasari si este PFA cu impozit retinere la sursa este obligata sa plateasaca dela 1Iulie contributii la pensie,sanatate si somaj.
Răspuns la discuția activitati independente
Multumesc .

Deci eu stabilesc cand fac declaratia de venit?
Cine stabileste daca o activitate este dependenta sau independenta