avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general impozit majorat pt mai multe imobile
Discuție deschisă în Contabilitate în general

impozit majorat pt mai multe imobile

O familie(sot +sotie) detine in proprietate un apapartament pe numele amandorura . Fiica celor doi si-a achizitionat un apartament cu credit ipotecar . Valoarea salariului ei ne fiind suficienta a fost luat in calcul si salariul tatalui.Automat in actul de vanzare cumparare au fost trecuti ambii parinti. Sotul mai detine un imobil mostenire dela parintii lui. Sotia detine 1/2 dintr-un imobil mostenire dela parintii ei.Care sunt cotele (majorarile de impozit in situatia prezentata, avand in vedere ca practic niciunul din cei doi soti nu detine singur al doilea imobil in proprirtate?
Majorarea procentuala va fi identica pentru a doua, a trei , a n-a proprietate, da va fi aplicata in cote proportionale pentru imobilele pe care fiecare/impreuna este/sunt proprietar (i).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, ce drepturi are o sotie supravietuitoare asupra partajului ... Marius978 Marius978 Buna ziua, ce drepturi are o sotie supravietuitoare asupra partajului defunctului dintr-o casatorie anterioara (cu imobil) care include si o fiica a ... (vezi toată discuția)
Succesiune cosmin8917 cosmin8917 Buna seara! In urma cu an a murit sotia fratelui meu, iar de curand a murit si fratele. Cine sunt mostenitori?ambii au doar frati. Mentionez ca nu au avut ... (vezi toată discuția)
Donatie sau cesiune? Anca Puma Anca Puma Buna ziua! V-as ruga, daca se poate, sa ma ajutati in legatura cu urmatoarea speta: De curind sotul prietenei mele, a decedat. In urma acestei casatorii, ... (vezi toată discuția)