avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1494 soluții astăzi
Forum Activitate Rhadoo

Activitate Rhadoo

Va multumesc,doamna.
In baza carei legi o comisie de licitatie este platita? Cerere de oferta,lucrari.
Va rog,TEMEI LEGAL,sau macar sa-mi spuneti daca e vreo lege/ord. mai noua care interzice acest lucru!.Va multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Grila unica SS si SSD???
Ma aflu exact in cazul mentionat de d-l Alexandru Andra,adica am terminat facultatea acum 1 an,durata de studii 3 ani si sunt incadrat S cu diferenta ca sunt pers. contractual si nu functionar.Eu inteleg,conform noii grile,ca voi fi trecut pe SSD, deci voi fi RETROGRADAT !!!.Va rog sa-mi raspundeti detaliat,ca sa stiu la ce sa ma astept.Va multumesc anticipat.
Multumesc tuturor pt raspunsuri!.Acum stiu ce trebuie sa fac
Multumesc pt raspuns.M-ati bagat si mai mult in ceata :)) Exista vreo referire in legi la aceasta situatie? M-am uitat si nu am gasit nimic.Eu vreau sa atribui contractul dupa o singura licitatie,dar cum justific aceasta decizie?
Daca la o licitatie deschisa se prezinta un UN SINGUR OFERTANT cu o oferta acceptabila, cum se procedeaza? Criteriul de atribuire a contractului – oferta cea mai avantajoasa tehnico-economic.Se reia licitatia sau se atribuie contractul? Va rog raspuns URGENT si daca se poate si o baza legala.Va multumesc anticipat!!