avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Activitate atomica_8700

Activitate atomica_8700

SUNT IN PORCES CU SOTUL MEU PT STABILIREA PROGRAMULUI DE VIZITA AL COPILULUI, AM TERMINAT CU TOT (DIVORT, INCREDINTARE COPIL) IAR EU, MAMA COPILULUI, SUNT NEVOITA SA PLEC LA MUNCA IN ITALIA.CE AR TREBUI SA FAC CA SA POT LASA COPILUL IN GRIJA MAMEI?EXISTA VREUN RISC CA IN CAZUL IN CARE EL AFLA SA-MI POATA LUA COPILUL?.VA MULTUMESC
Discuție ancheta sociala
am avut pe 16 octombrie prima infatisare in divortul cu sotul meu unde s-a stabilit o noua infatisare cu martori de data aceasta si ancheta sociala.vroiam sa va intreb ce inseamna acest lucru.eu locuiesc cu mama,bunica,sora si prietenul ei intr-un apartament cu 3 camere,ce vor spune cei de la autoritatea tutelara de acest lucru,de faptul ca suntem 5 adulti+1 copil in apartament?este vreo problema?te anunta inainte sa vina acasa?va multumesc anticipat
buna ziua.sunt despartita de sotul meu fara acte, am un copil de 6 luni care sta cu mine si cu mama mea si as vrea sa plec din tara sa muncesc 3 luni iar copilul sa ramana in grija mamei mele.se poate ca tatal copilului sa ia fetita de;la mama mea?poate sa-mi faca vreun rau in legatura cu faptul ca am plecat sa muncesc?va multumesc
buna ziua.sunt casatorita de 2 ani,am un copil de 4 luni iar sotul a plecat de acasa.as vrea sa stiu ce acte trebuie pt inaintarea divortului si cum sa obtin custodia copilului (mentionez ca el m-a amenintat ca o sa-mi ia copilul si ca se va lupta pt obtinerea custodiei lui).Va multumesc