SUNT IN PORCES CU SOTUL MEU PT STABILIREA PROGRAMULUI DE VIZITA AL COPILULUI, AM TERMINAT CU TOT (DIVORT, INCREDINTARE COPIL) IAR EU, MAMA COPILULUI, SUNT NEVOITA SA PLEC LA MUNCA IN ITALIA.CE AR TREBUI SA FAC CA SA POT LASA COPILUL IN GRIJA MAMEI?EXISTA VREUN RISC CA IN CAZUL IN CARE EL AFLA SA-MI POATA LUA COPILUL?.VA MULTUMESC
in cadrul procesului de vizitare minor angajati un avocat ptr. a va reprezenta; puteti pleca din tara ptr. a lucra, dar tatal poate intr-adevar sa promoveze o actiune de reincredintare minor si sa incerce sa dovedeasca ca s-au schimbat conditiile ce au stat la baza pronuntarii primei hotarari. Acesta nu e singurul aspect de care instanta tine cont, ci de interesul superior al copilului, in general.
avocat Cristina Popescu
faceti procura notariala in care mentionati ca pe perioada cat sunteti plecata la munca in italia, lasati copilul in grija mamei dvs.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Pasaport copil minor
Maycon
Buna Ziua. Am si eu o mare nelamurire. Prietenul meu este divortat si are un copil cu fosta sotie. In urma divortului, copilul a fost incredintat mamei ... (vezi toată discuția)
Reancredintare minor
mariusbe
Buna ziua
Va rog daca se poate, am nevoie de un sfat.
Am un copil de 4 ani si in vara a fost incredintat mamei pt. crestere cu acordul meu.
De aproximativ 2 ... (vezi toată discuția)