sorry.....:">
se pare ca dl presedinte a fost dus in eroare de o propunere aparuta pe site-ul csm-ului........nu stiu care, n-am descoperit-o..
deci, nu au fost publicate decretele......
da, n-am verificat din 3 surse....sunt doar judecator, nu jurnalist:innocent:
o colega de-a mea a fost sunata de la judecatorie si chemata la serviciu maine...
desi eu n-am gasit nimic in monitor..:(
sper sa nu fie o alarma falsa....:sorry:
Buna tuturor!
Au fost publicate decretele in M.O. de astazi.
Asa ca, de maine la teaba!
Buna ziua.Am intampinat o problema in legatura cu punerea in executare a unor ordonante de plata. Desi sunt executorii (art.13 OUG 119.2007- cererea in anulare nu suspenda executarea), instantele de la Bacau- atat judecatoria, cat si tribunalul- au refuzat sa aplice stampila de legalizare cu mentiunea definitiva pe sentintele pronuntate in prima instanta. Am obtinut doar copii cu mentiunea ca sunt conforme cu originalul.
Ambele au primit incuviinarea in ce priveste executarea, insa acum executorul se teme ca ar savarsi un abuz daca le-ar pune in executare, pentru simplul fapt ca nu au acea stampila patrata, de legalizare.
Pe cine ar trebui sa conving sa-si faca treaba? Mentionez ca am facut si un memoriu catre presedintele judecatoriei, dar raspunsul a fost ca se va dispune ”legalizarea conform cu originalul si cu mentiunea ca este atacata cu cerere in anulare”.Se pare ca nu este suficient. Ce parere aveti?
un .indiciu...m-as putea descurca si cu initiale....
oricum, din Bacau ( nu vorbesc despre Onesti/Moinesti) n-am mai auzit nicio veste buna...:(
pt.engfull
pe cine cunosti in Bacau, ca si eu tot de acolo sunt
nu stiu daca sa-mi "fac griji" pentru un posibil contracandidat...sau persoana din bacau care are apoximativ aceeasi medie as putea fi tot....:innocent:eu
oricum ar fi, e loc pentru toti...
pot sa sper la un 8,15- judecatori
va pup
Buna seara
In conditiile in care debitorul a semnat confirmarea de primire a invitatiei la conciliere pe data de 18.08, iar convocarea este pentru 01.09, sunt indeplinite conditiile art 720-1?
Dupa calculele mele, sunt mai putin de 15 zile...
Pot sa invoc exceptia inadmisibilitatii pt. neindeplinirea procedurii prealabile?
Mentionez ca obiectul litigiului este ....consistent, in jur de 14 500 lei..
Multumesc
Da, banuiam ca ar putea fi ceva.... O sa vedem rezultatul ...rolului activ al judecatoarei...Insa nu sunt de acord cu termenul de prescriptie. Din punctul meu de vedere, fiind introdusa de copil, este imprescriptibila, avand in vedere interesul acestuia de a se corela o situatie de fapt, conforma realitatii, cu una de drept- prezumtia de paternitate acordata sotului mamei .
Cred ca e mai degraba vorba de promptitudinea instantei, care e, apropo, intr-adevar tribunal sau e judecatorie ori curte? Pt. ca, daca asteptati o hotarare pronuntata in recurs, nu se comunica, deoarece nu se mai poate ataca (printr-o cale ordinara de atac). Daca avocatul va semna pt. primire, termenul pt. exercitarea unei evntuale cai de atac se va calcula de la acea data, chiar daca, ulterior ati primi-o prin..posta.