Buna, locuiesc intr-un imobil care este inca pe numele bunici ,ea fiind decedata din 2000 , tatal meu a fost singurul mostenitor fiind unicul ei fiu, el a divortat de mama mea in 1997, in urma divortului eu am ramas la tata si fratele meu la mama , in 1997 bunica mea a deschis un proces pentru evacuarea din imobil a mamei. In sentina de evacuare este specificat ca fratele meu este dat ei spre crestere si educare si ca mama este obligata sa ii asigure posibilitatile de locuit ,deoarece bunica mea nu avea nici o obligatie de al ajuta moral sau material . Acum cateva luni a murit si tatal meu , si as vrea sa stiu daca fratele meu are drept la mostenire sau nu.
Buna,
am o mica nelamurile in legatuura cu natura tranzactiei 4
situatia:
o firma din Fr cumpara materiale din It si le trimite la noi in Ro spre prelucrare dupa prelucrare o parte din bunuri se reintorc in It o parte in FR, CY, DE
situatie :
import 50 suruburi din care export 20 in IT, 10 in Fr si 20 in De. iar la import natura tranzactiei A este 4 iar natura tranzactiei B? ce pun 4.1 sau 4.2
si eu am lucrat si in aceasta luna trebiue sa imi bag si actele de somaj dar sunt si la facultate ( mai am de dat 2 restante de anul trecut si licienta ) pot beneficia de somaj????:(:(
:( buna seara
Firma unde lucrez, azi ma anuntat ca vor sa inchida temporat firma si ca ne da in somaj, dar problema e ca nu vor sa ne acorde preavizul de 15 zile incepand cu ultima zi lucratoare (adica maine ) ei vor ca maine sa fie ultima zi de preaviz si noi sa semnam preavizul cu o data anterioara. n-ea spus ca cine nu vor semna preavizul cum vor ei vom avea probleme ( ne cheama la lucru in perioada asta de 15 zile si ne pune la o munca necorespunzatoare postului de lucru ). este corect cum procedeaza? :(