Buna, locuiesc intr-un imobil care este inca pe numele bunici ,ea fiind decedata din 2000 , tatal meu a fost singurul mostenitor fiind unicul ei fiu, el a divortat de mama mea in 1997, in urma divortului eu am ramas la tata si fratele meu la mama , in 1997 bunica mea a deschis un proces pentru evacuarea din imobil a mamei. In sentina de evacuare este specificat ca fratele meu este dat ei spre crestere si educare si ca mama este obligata sa ii asigure posibilitatile de locuit ,deoarece bunica mea nu avea nici o obligatie de al ajuta moral sau material . Acum cateva luni a murit si tatal meu , si as vrea sa stiu daca fratele meu are drept la mostenire sau nu.
1.trebuie dezbatute cele doua succesiuni: dupa bunica si dupa tata.
2.dvs. si fratele dvs. sunteti mostenitorii legali ai tatalui dvs., chiar daca parintii dvs. au divortat.
Parte din imobil
bliana
v-as ruga sa imi raspudeti si mie la o intrebare! Problema este urmatoarea: imobilul in care locuiesc este trecut pe bunicii mei din partea tatalui. Acestia au ... (vezi toată discuția)
Mostenire
AlMaria
Buna ziua,
Am si eu doua intrebari si v-as fi recunoscatoare daca m-ati ajuta cu cate un raspuns:
1. In 1997 a decedat bunicul meu. La aceea data tocmai ... (vezi toată discuția)