avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Activitate joel

Activitate joel

Răspuns la discuția cazier
multumesc frumos...un sfarsit de saptamana minunat sa aveti!
din fericire am fost cu cineva cunoscut la acel birou de avocatura,deci nu am platit niciun onorariu(probabil ca de asta mi-au si zic ce au zis:) )...tot ei mi-au zis ca trebuie sa nu fac nimic in anul de incercare caci mi se adauga in caz ca voi fi condamnat,nu mi-au zis ca de fapt in cei 3 ani nu trebuie sa fac nimic...ma rog...multumesc frumos pentru lamuriri
Da va multumesc...asa este 3 ani de incercare...eu am crezut ca 3 pe langa anul cu suspendare...de achitat am achitat...cand ar trebui sa fac cererea de reabilitare...cand se implinesc sau dupa,sau se poate si inainte cu o luna?Oricum va multumesc frumos pentru explicatii.O zi buna sa aveti
pe mine ma interesa daca reabilitarea inseamna cei 4 ani,adica un an cu suspendare si 3 de incercare?de la un birou de avocatura mi sa spus ca pe langa cei 4 ani se adauga si 3 luni...nu stiu ce calcule au facut dansii...pai patru ani inseamna 4 ani si 3 luni?daca nu am mai avut probleme de unde cele 3 luni?
Discuție cazier
Buna ziua...Ma intereseaza cat timp am cazier daca am fost condamnat la 1 an cu suspendare si 3 de incercare incepand cu data de 22 oct 2010(fiind decizia definitiva),deoarece am inteles ca pe langa cei 4 ani de mai adauga nu stiu ce...precizez ca nu am mai fost condamnat in trecut.Va multumesc
Discuție inchisoare?
ma intereseaza daca am fost condamnat la 1 an de inchisoare cu suspendare si 3 de incercare pentru o fapta prevazuta la art 209 si daca cel cu care m-am judecat (dupa ce sa constituit parte civila) mi-a facut plangere penala pentru denunt calomnios la DNA Bucuresti(rezolutia fiind ca fapta nu exista)si as putea fi condamnat tot cu suspendare s-ar adauga acel an de supendare la pedeapsa si as face inchisoare?(precizez ca denuntul calomnios sa petrecut inainte sa ma trimita in judecata pentru fapta pentru care m-am judecat cu el)
Răspuns la discuția denuntare calomnioasa
de stiut sigur nu aveam cum sa stiu...am mers doar pe informatiile date de unii ofiteri de politie...asa am si scris ca am informatii nu ca as stii sigur...sa dat o rezolutie de neincepere a uramrii penale si asta a fost tot...
Buna ziua...acum un an am facut o plangere la DNA Bucuresti impotriva unui domn care din sursele mele era angajat la DNA Brasov si care facea presiuni asupra procurorilor pentru a inainta in instanta un dosar de furt in care eu eram inculpat iar fiul sau era partea vatamata...Ma rog pana la urma am fost condamnat la un an cu suspendare iar acum dupa 8 luni de la sentinta ma trezesc ca am fost citat pentru denuntare calomnioasa...ma intrebam ce sanse am sa nu ajung iar in instanta mai ales ca am facut o singura plangere si sa dat o rezolutie cum ca tatal celui cu care ma judecam ar fi decedat.Pot ajunge iar in tribunal mai ales ca eu am facut acea plangere deoarece cei c are ma anchetau la acea vreme mi-au spus ca are pe cineva sus si sinsista ca dosarul sa ajunga in instanta...va multumesc
Sotia mea a nascut pe 26 dec 2010 si am inteles ca a intrat cu vechea lege pentru indemnizatia privind cresterea copilului.Cei de la primarie mi-au spus ca se calculeaza cu 75% din salariu,in schimb cei de la protectia copilului acolo unde lucreaza sotia ne-au spus ca se calculeaza cu 85% din salariu.Pana la urma cum se calculeaza?
Răspuns la discuția indemnizatia de mama
da multumesc pentru informatii