Problema este ca amandoi sunt propietari iar tatal meu nu a contribuit cu nimic la cumpararea casei ori la intretinerea ei.Nici pe noi nu ne-a ajutat cu nimic .Mama ne-a crescut singura si l-a intretinut si pe el.Anul trecut in vara eu am "umblat" pt ai face tatalui meu o pensie ....si asa are acum ajutor social in val. de 350lei.Nu as vrea sa va inchipuiti ca acei bani sunt folositi in casa ...sau ca cel putin si-ar cumpara ceva de mancare....Unde sa ma mut??????????Aici e munca mamei mele si chiar si a mea.....am 38 de ani si nu am aruncat banii castigati pe fereastra ci am investit tot in casa asa pt a avea un confort decent
Vb de batai la timpul trecut pt ca acum nu mai are curaj sa ma bata.Stau aici pt ca este casa mamei mele si am ramas sa am grija de ea.Nu stiu daca se poate declara incapabil ,de aceea am cerut sfaturi aici.Multumesc
Multumesc frumos pentru raspuns....as dori ceva lamuriri cu privire la Autoritatea Tutelara si cum as putea aceasta sa-mi apere copilul de violenta lui
De cand m-am nascut am trait in teroarea oferita de tatal nostru.Mama a mancat bataie de la el de cand s-a maritat si bineinteles ca si noi , copii, am avut aceiasi soarta.Bataile pe care le primeam erau crunte, de neimaginat.Au existat si ceva hartii in care medicul legist scrie ca moarte mamei mele putea surveni in orice secunda.Mama l-a iertat de fiecare data chiar daca el nu a muncit in viata lui decat 5 ani.......Si acum la 80 de ani e la fel de periculos si violent iar noi am continuat sa il acceptam asa cum e.Acum doua zile a batut-o pe matusa mea care sta cu copilul pana ajung eu acasa de la servici.Am chemat politia si salvarea dar mi-au zis ca nu au ce sa-i faca.Stau cu frica incuiata in camera,cu cozi de matura in jurul meu si cu ochii in patru in permanenta.Azi cand am ajuns acasa am vazut ca usa de la intrare a fost distrusa in incercarea lui de a nu ma mai lasa sa intru,a incercat sa schimbe yala dar nu a reusit si acum am in usa niste gauri de toata frumusetea!!!!Tot ceea ce face pun pe seama nebuniei lui,faptul ca este deja un client fidel al gunoaielor,faptul ca nu mai stie in ce zi suntem chiar daca ii repet de cateva ori in cateva minute ....faptul ca nu se spala,ca minte si traieste intr-o lume imaginara si faptul ca are o privire stranie atunci cand este violent.Violenta se naste din inchipuirile lui,nimeni nu incearca sa il deranjeze asa zice el......Am un baietel de 9 ani pentru viata caruia ma tem si pe care a reusit sa-l sperie foarte rau.......Nu vreau sa traiasca ce am trait si eu alaturi de el....Va rog ajutati-ma sa rezolv problema intr-un timp scurt pt ca nu stiu cat o sa mai rezist .Nu pot sa-l las singur in casa pt ca ar distruge tot ...asa cum a distrus camera lui......Mai nou vin la usa tot felul de ciudati necunoscuti de pe strada si il cauta......si .....offffff.....are cutite .....acid sulfuric .....si alte chestii de genul ...deci....oare lege va fi pt el dupa ce ne omoara?????????????Mentionez ca la aparitia politiei era un batranel nevinovat care vorbea usor ,in soapta negand tot ......si povestind ca un adevarat bunic nepotilor basme inainte de culcare......Va rog ,,,,AJUTOR!
...in anul 2001 mama impreuna cu fratii ei fac o notificare cu privire la legea 10/2001 respectiv retrocedarea unei proprietati imobiliare si a unui teren ce au apartinut mamei lor,respectiv bunicii mele.In urma cu cinci ani unul din mostenitori,un frate al mamei,a murit iar acum in acte apar ca mostenitori cu parti egale alaturi de ceilati frati copii unchiului meu din cele doua casatorii si sotia acestuia.Intrebarea mea este,daca nu era corect ca sotia si copii unchiului meu sa primeasca o singura cota (cea care ii revenea de drept acestuia),si ei la randul lor sa o imparta intre ei.Tinand cont ca ei sunt cinci urmasi din partea unchilor iar mostenitori legali sunt tot atatia....Va multumesc anticipat pentru raspuns si va doresc o seara minunata!!!
va multumesc tuturor:vishenka::love::kissing::blush2::blush2::wave: si va doresc un week end placut.....
....si inca o intrebare......:innocent: angajatorul este obligat sa ii plateasca salariatului retributia in acea zi?????
va rog ma puteti lamuri daca exista un temei legal in acest sens?
in cazul citarii la tribunal a salariatului,angajatorul poate refuza invoirea acestuia trecandu-l absent nemotivat?????????
....intr-adevar azi am fost la politie ,unde am dat o declaratie amanuntita a evenimentelor care au avut loc,chiar daca asta nu a fost pe placul politistului,spunandu-mi in nenumarate randuri ca nu trebuie decat sa afirm sau sa infirm ca l-am batut pe administrator....nu sa descriu amanuntit tot ce s-a intamplat in acea seara....azi am mai aflat ca de fapt nu are un certificat medico-legal din care ar reiesi ca are 14 zile de ingrijiri medicale ci un numar de 4-5 zile.Administratorul este hotarat sa se judece cu mine...Am speranta ca orice om de buna credinta care va fi interesat sa afle adevarul despre acea seara,va intelege ca exista o diferenta uriasa intre a agresa un barbat in toata puterea cuvantului si a incerca sa te aperi de acelasi barbat care se napusteste asupra unei femei cu scaune si cu pumnii....Va multumesc din suflet tuturor celor care ati fost alaturi de mine atunci cand am avut nevoie de sfaturi si indrumari si am convingerea ca si pe viitor voi gasi aici sprijin.Astept sa vad cum se vor desfarusa evenimentele si am sa cer sfaturi la fiecare etapa.....SARBATORI FERICITE SI LINISTITE TUTUROR!!!!!!!!!!!!