Buna ziua,
Acum cateva luni am luat teapa adica am primit un laptop stricat .
Am primit laptopul acasa, am dat imediat calificativ vazand ca in prima faza merge apoi dupa 2-3 saptamani a inceput sa mi se strice.M-am dus la service si mi-au spus ca placa video e stricata asa ca am ramas cu laptopul in brate .
Dovezi am foaia de la service ,laptopul si o poza a licitatiei cu produsul si cum ca eu am licitat(daca mi-o dau cei de pe okazii.ro )
Ce as putea sa fac ?Sa ma duc la politie ?
Sa-l dau in judecata ?Cum sa procedez exact si cam cat ar costa ?
Multumesc
Va rog mult sa-mi explicati cum se procedeaza !Dupa ce termini facultatea de drept esti avocat stagiar si trebuie sa stai pe langa un alt avocat s ate invete pt a lua cazuri si a lucra ca el? Apoi ca sa devii magistrat (procuror, judecător) ce trebuie sa faci? dai niste examene(unde)?cum se procedeaza ?:( exista vreun site unde gasesc informatii mai amanuntite?Multumesc
Buna ziua, am 17 ani,invat la Colegiul National de informatica din Neamt si ar vrea ca mai departe sa dau la Univ.Al.I.Cuza din Iasi la Drept .
Mi -as dori foarte mult sa lucrez in acest domeniu dar va intreb pe cei care activati deja:cum e sa fiti avocat? regretati ca ati ales aceasta meserie?Aveti un salariu decent?Va mutumesc mult.
bun ziua
as dori daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns
impreuna cu sotul meu am construit o casa pe terenul socrului-pe numele acestuita
Daca ar fi sa divortam9dupa 18 ani de casatorie) cum se va proceda ?voi obtine jumatate din casa? sau voi obtine ceva?
multumesc
buna ziua,
ad dori sa-mi raspundeti la o intrebare va rog
impreuna cu sotul meu avem o casa construita de noi dar pe terenul socrului(iar dupa decesul acestuita ar revenii sotului).
Daca voi fi nevoita sa divortez(18 ANI DE CASATORIE) cum se va imparte totul sau voi obtine ceva/?MULTUEMSC