avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 233 soluții astăzi
Forum Activitate dayana7

Activitate dayana7

Răspuns la discuția Avans apartament
Buna seara, o alta intrebare, se poate face contract vc daca nu este facuta apartamentarea blocului?? Mi a cerut dezvoltatorul sa mai dau niste bani pana la ccontractul final, eu vreau sa i dau la notar nu asa... Nu stiu cum sa procedez, antecontractul este pana pe 30 ian. 2021. Va multumesc!!!

gi-jane2 a scris:

incercati sa respectati fiecare intelegere scrisa.
Pt ce sa mai avansati bani ?
Semnati contract de vanzare

Daca mai dau un avans pt apartament dupa ce am facut antecontractul, este ok?? Asta mi a cerut dezvoltatorul . Deja locuiesc in ap. Si daca antecontractul expira si nu l mai prelungim ce efecte are?? Va multumesc!!
Am achizitionat 2 garsoniere pe numele meu, la contractul VC platesc onorariul notarial ( plus intabularea) pt fiecare in parte sau doar unul singur? Onorariul notarial se plateste pt
tot pretul , in afara de avansul dat la precontract??
In ce conditii pot cere vecinului sa plateasca reparatia peretelui dupa ce m a inundat? Va multumesc!!
Răspuns la discuția nedeclararea unor sume
am primit azi si decizia primarului prin care este oprita plata alocatiei, dar altceva nu mai specifica( plata din urma, dosar penal) e posibil sa primesc mai incolo si ceva de genul, sau asta e tot, s-a dispus incetarea platii si atat?/? va multumesc din nou!
Răspuns la discuția nedeclararea unor sume
multumesc pt rasp. nu am dat nicio declaratie nicaieri, nu am nici o obligatie de plata nicaieri, cu tot respectul, nu am inteles rasp. dvs. ma crede cineva ca nu a fost intentionata fapta tocmai pt ca suma era f. mica? e vorba de 2 luni intrun an intreg.
va rog ajutati-ma cu un rasp. la alocatia de sustinere , in afara salariului am mai castigat niste bani, cam 300 lei in 2 luni pe care nu i-am declarat la asistenta sociala, pt ca am considerat ca e o suma mica si nu o primeam constant, insa am fost depistata si mi s-a oprit plata alocatiei de sustinere(50 lei/luna), mi s-a spus ca trebuie sa platesc inapoi banii primiti necuvenit dar ca imi face si dosar in instanta pt ca nedeclararea acestor venituri se considera fals in declaratii. Spuneti-mi va rog, chiar asa se va intampla??? va multumesc!
daca se recupereaza suma platita de stat. se face si dosar in instanta? cum se face recuperarea, se poate si in rate?
mai multi vecini vrem sa sesizam neregulile facute de administratorul blocului. unde si cui ne adresam? stie cineva? va multumim f. mult!
aveti vreun raspuns si pt cea dea doua intrebare?