avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Plangere impotriva procesului verbal prin care am fost ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Plangere impotriva procesului verbal prin care am fost amendat pentru izolare termica

cum se procedeaza pt contestarea amenzii pt reabilitare termica fara autorizatie? care ar fi sansa sa nu fiu obligata sa dau jos izolarea deja facuta? va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: TDorina , utilizator 20:46, 20 Noiembrie 2011
Procesul verbal se contesta in termen de 15 zile de la comunicare. Contestarea se face la Judecatoria competenta teritorial.
aveti vreun raspuns si pt cea dea doua intrebare?
dayana7 a scris:

care ar fi sansa sa nu fiu obligata sa dau jos izolarea deja facuta?

Nu ati precizat temeiul legal consemnat de organul constatator in PV
Art 11 din L nr 230/2007
(2) Proprietarul nu poate schimba aspectul sau destinatia proprietatii comune ,fara a obtine mai intai acceptul din partea asociatiei de proprietari
Art 16 Proprietarii sunt obligati sa ia masuri pentru consolidarea sau modernizarea cladirii,pentru reabilitarea termica si eficienta energetica,potrivit prevederilor in vigoare.Indiferent de natura interventiilor se va avea in vedere mentinerea aspectului armonios si unitar al intregii cladiril

Daca autoritatea publica locala a apreciat drept incalcare a prevederilor in vigoare lucrarea executata in regim privat,slabe sanse sa puteti determina revenirea asupra masurii dezafectarii lucrarii
Odata cu aplicarea sanctiunii, probabil s-au dispus si unele masuri.
In momentul in care instanta anuleaza procesul verbal, inseamna ca sunt anulate si masurile dispuse

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Izolatie exterioara fara autorizatie Kalynda Kalynda Buna ziua, Am un apartament pe care l-am primit mostenire, pe care fosta proporietara l-a izolat exterior. Dansa nu mai locuieste aici, insa adresa de buletin ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis de conducere LauraDorel LauraDorel Am contestat un proces verbal in instanta, proces verbal prin care, pentru contraventia prevazuta de art 41, alin 1 din OUG 195/2002 (vehiculele trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Lnchidere balcon, izolare termica laurianvaida laurianvaida Buna dimineata, vreau sa stiu daca inchiderea balconului cu geamuri termopane si izolarea termica si repararea lui ( intr-o mica masura ) se face numai cu ... (vezi toată discuția)