Buna ziua, detin un bar cu tematica jocuri societate (rummy, table, monopoly,activity erc). In incinta barului am si o masa de poker pe care o pun la dispozitie clintilor in scopul impusionarii consumului de bauturi. Nu percep nici o taxa ptr a folosi masa de poker, nu organizez turnee si le transmit clientilor ca este interzisa joaca pe bani.Intrebarea mea este daca intru sub incidenta jocurilor de noroc?
buna ziua,
Acum cateva zile am facut un accident rutier. Ma aflam intr-o intersectie semaforizata, doar cu semafoare de inainte si a trebuit sa fac stanga. Am trecut pe verde, m-am incadrat sa fac stanga, am oprit, am asteptat sa treaca masinile din dreapta mea, nu mai venea nimik, am observat culoarea semaforului ptr pietoni verde, deci se pusese rosu celor din dreapta, am plecat si dintr-o data o masina din dreapta a intrat in plin in mine. Am martori si stiu sigur ca acela a trecut pe rosu, am fost la politie, individul a zis ca a trecut pe verde si ca nu i-am dat prioritate si politiatul m-a gasit pe mine vinovat.
Eu am scris in procesul verbal ca nu ma consider vinovat. Intrebarea mea este urmatoarea : Daca contest si demonstrez ca acel individ a trecut pe rosu, masina mea poate fi reparata pe RCA-ul acestuia. Unele persoane mi-au zis ca ma chinui degeaba si ca chiar daca demonstrez ca el a trecut pe rosu (exista inregistrare video) tot nu o sa imi pot repara masina pe RCA-ul acestiua ca o sa fie culpa comuna ca eu nu i-am dat prioritate.
Astept niste sfaturi, va multumesc
Pai si cum intrerup medicalul ?? Ma duc pur si simplu la munca si spun ca intrerup medicalul ?? Si daca il intrerup nu ma va afecta in nici un fel la celalt loc de munca ??
Buna ziua,
Situatia mea este urmatoarea : sunt in concediu medical pana pe data de 31.05.2009, dar am gasit un alt loc de munca ( doresc sa plec de la prezentul loc de munca ). Imi pot depune demisia si sa inchei legatura cu actualul loc de munca pana pe data de 31.05 sau trebuie sa astept sa se termine medicalul si apoi ?? Doresc sa incep munca la noul loc pana pe 31.05. Astept niste sfaturi si va multumesc anticipat
Salut,
Am si eu urmatoarea problema : Sunt in concediu medical si mi-a venit acasa instintare ca maine 29.04.2009 sa asteptat la comisie disciplinara. Ce trebuie sa fac , daca nu ma duc se intampla ceva, tinand cont ca sunt in concediu medical. Va multumesc.
Salut,
Sunt salariat la o firma de retail din bucuresti, pe o functie de conducere (sef departament). Acum o luna am avut un conflict cu directorul magazinului, mai concret cu o zi in urma conflictului am facut o reducere la niste articole perisabile care ulterir s-au vandut. Directorul m-a contact a 2-a zi sa vin de urgenta la magazin, m-am dus si m-a intrebat de ce am redus acel articol asa de mult. Eu mi-am argumentat decizia luata (reducerea se face in functie de calitatea marfii la momentul respectiv) , dar directorul nu a dorit sa acepte explicatiile, a inceput sa urle si sa ma insulte (handicapt, redus mintal, etc ...) si ca nu mai are nevoie de oameni ca mine. Eu in momentul acela am plecat si am venit a 2-a zi la munca pentru a lamuri situatia mea. Directorul a zis ca nu mai are nevoie de serviciile mele, si sa imi dau demisia. Nu mi-am dat demisia, am stat in concediu medical o luna, si am revenit la serviciu. Acesta acum tot imi solicita demisia, eu nu o voi da, dar mi s-a comunicat ca imi va face o comisie de cercetare peste 10 zile. Mentionez ca astazi am dat o nota explicativa sa povestesc ce s-a intmplat in acea zi (cu reducerea) si atat. Ce se poate intampla, imi poate desface contractul de munca ?? Pe ce motiv ??
Multumesc .