2007_rozi a scris:
Procesul verbal a fost scris si ati refuzat sa-l semnati .... sau nu a fost intocmit?
In cazul in care a fost deja scris si nu l-ati semnat acesta trebuie sa va soseasca in maxin 30 de zile de la data intocmirii, astfel solicitati anularea acestuia pe motiv ca nu vi s-a inmanat procesul verbal in termen de 30 de zile de la data intocmirii acestuia asa cum prevede OG 2 /2001.
Mi-a fost retinut permisul pe loc pentru depasirea limitei de viteza cu 69 km/h. Nu am semnat si nici nu am scris nimic pe PV si de aceea nu mi-a fost data nici o copie a procesului verbal urmand ca acesta sa vina acasa intr-un termen necunoscut. Am primit dovada cu drept de circulatie 15 zile (13 aprilie - 08 mai)
Daca pana pe 08 mai cand imi expira dovada nu soseste acasa copia PV`ului:
- pot solicita prelungirea dovezii pana la sosirea PV`ului pe motivul ca doresc sa contest PV`ul?
- pot solicita o copie a procesului verbal la IPJ Prahova (in judetul prahova am savarsit "contraventia") ?
Procesul verbal a fost scris in fata mea de un Agent "Constatator" dar nu de agentul care m-a "fotografia si inregistrat" ( am inteles ca doar agentul care constata ma poate opri si sanctiona )
Cele 30 de zile din citat sun zile lucratoare sau calendaristice?
Aveti idee cam cat m-ar costa un avocat sa ma reprezinte in tribunal ? Aproximativ. (daca nu se poate discuta pe forum va rog sa-mi dati un mail maseax[at]gmail[punct]com . Va multumesc
Va multumsc pentru raspunsuri !