avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Activitate dinu_dan

Activitate dinu_dan

Discuție Radiere masina
Buna ziua. Ma confrunt cu o problema si am nevoie de putin ajutor. In anul 2008 am vandut o masina avariata unei persoane, care a reconditionat-o si a vandut-o mai departe. Acuma cand am mers la primarie sa platesc ceva taxe, spuneau ca trebuie sa platesc impozit dupa ea. Eu am luat legatura cu acel tip, si spunea ca din 1 ianuarie 2007 masinile nu se mai radiaza. Acuma ce trebuie sa fac sa scap de ea si sa nu mai platesc impozit.
Discuție Mostenire
Buna ziua, am o problema:
Parintii mei au divortat recent dupa 17 ani de casnicie, tatal casatorinduse cu alta persoana. Mama mea nu a lucrat deloc si nu are nici macar carte de munca, fiind ocuapata cu cresterea noastra si lucruri casnice.
As vrea sa stiu daca mama are drept la ceva ( ajutor ).

Răspuns la discuția Daune morale si materiale
a avut intre 75-80 zile de spitalizare si plus cateva de ingrijiri acasa
Răspuns la discuția Daune morale si materiale
Si bani care ma obliga sa ii dau la spital tot la el trebuie sa ii dau? Si daca nu am posibilitatea sa ii dau ce se intampla?
Buna ziua, am avut un accident rutier soldat cu vatamarea corporala a unei persoane. Dupa mult timp pierdut prin instanta, m-au scos vinovat si m-au condamnat la 6 luni de inchisoare, cu suspendare pentru vatamare corporala din culpa. Ma mai obliga sa platesc 8.000 lei pentru daune morale, aproximativ 3000 lei la spital unde a fost internat si 3.500 cheltuieli judiciare.
As vrea sa stiu cand si cum trebuie sa platesc acesti bani, pentru ca sunt cam multi si nu am posibilitatea sa ii platesc momentan.
Răspuns la discuția Sentinta online
Aveti dreptate,=D> am gasit dosrul la Tribunalul Maramures, dar la termenul de azi nu scrie nimic. Aproximativ dupa cat timp se posteaza???
Răspuns la discuția Sentinta online
nu gasesc nicaieri.#-o Poate nu m-am exprimat eu bine. Procesul s-a desfasurat la judecatoria Tg. Lapus. La Judecatoria Baia Mare am avut acuma recurs. Unde trebuie sa caut sentinta.
Discuție Sentinta online
Buna ziua, as avea si eu o intrebare, daca ma poate ajuta cineva. Am avut un proces la Judecatoria Baia Mare si acuma s-a terminat. Astazi s-a dat sentinta. As vrea sa stiu daca pot intra pe ceva site sa o vad, sau trebuie sa merg personal la registratura. Daca ma poate ajuta cineva, va rog sa raspunda. Va multumesc anticipat
Răspuns la discuția despre somaj
grace_r a scris:

Scuzati pentru deranj. nu ati intrebat la AJOFM care este parerea lor


Nu am intrebat inca, e adevarat, dar cred ca daca persona merge informata despre aceasta decizie, va putea convinge orice AJOFM ca are dreptate. Este totusi o decizie din 2003, si pakos a confirmat ca se aplica.
Doar ca poate nu s-a facut mare tam-tam :)


Sincer nu stiu ce sa mai cred. Pana nu o sa merg sa intreb nu ma mai stresez. #-o. O sa revin cu informatii sigure.
Răspuns la discuția despre somaj
grace_r a scris:

S-a mai discutat pe forum despre aceasta tema si aceasat reglementare s-a schimbat in urma atacarii art. 44 lit m, a se vedea decizia curtii constitutionale nr.217 din 2003 gasibila la [ link extern ]

cititi si comentariile pe acesta tema de la discutia anterioara:
www.avocatnet.ro/content/for...
Colegul nostru pakos a sustinut acolo acest lucru si a demonstrat ca are dreptate.


Scuzati pentru deranj. nu ati intrebat la AJOFM care este parerea lo???