avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radiere masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere masina

Buna ziua. Ma confrunt cu o problema si am nevoie de putin ajutor. In anul 2008 am vandut o masina avariata unei persoane, care a reconditionat-o si a vandut-o mai departe. Acuma cand am mers la primarie sa platesc ceva taxe, spuneau ca trebuie sa platesc impozit dupa ea. Eu am luat legatura cu acel tip, si spunea ca din 1 ianuarie 2007 masinile nu se mai radiaza. Acuma ce trebuie sa fac sa scap de ea si sa nu mai platesc impozit.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:30, 26 Martie 2010
Faceti dovada ,in conditiile legii,ca nu detineti autoturismul ,care a fost tranzactionat,
iar autoritatea fiscala va dispune radierea auto de pe rolul dvs fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire cu dificultati catalin86 catalin86 In urma decesului lui tata am mostenit o masina neradiata, pe care tre sa platesc impozit si singuru document pe care il detin este actu de ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina cu probleme bursasiu06 bursasiu06 Am vandut o masina acuma 1 luna , si am uitat sa scriu in certificat ca o incredintez cumparatorului + cand ma-m dus la primarie dupa certificatul fiscal cu ... (vezi toată discuția)
Ditl refuza saradieze autoturismul vandut justitiabil-ro justitiabil-ro Buna ziua, Am facut cu un cetatean actul de vanzare-cumparare pentru un autoturism, pe care i l-am vandut. Autoturismul de afla la acel cetatean impreuna cu ... (vezi toată discuția)