avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Activitate Diegutza

Activitate Diegutza

Va multumesc mult pentru ajutor .Tot respectul.Maine o sa scriu care a fost argumentul lor.
O seara frumoasa.
Va multumesc mult ca mi-ati raspuns.Preturile sunt afisate dar nu scria langa fiecare pret moneda.Este obligatorie?
Buna ziua,as avea nevoie de o informatie.
Am primit ,in urma unui control o invitatie (pe maine).
.la ANPC. La constatri aprare:
-"preturi produselor fara indicarea monedei nationale"
Este vorba de un magazin de sport.
Eu am stiut ca daca nu este specificata alta moneda ,ne referim la moneda nationala ,care in Romania este unica.Va rog sa ma ajutati cu reglementari in vigoare.
v.a multumesc
Răspuns la discuția nemotivat
Va multumesc pentru raspuns(cu intarziere din motive obiective)
As dori sa-mi spuneti daca angajatorul ponteaza nemotivat un an pe angajat ( mentionez ca era in perioada in care angajatul se judeca cu angajatorul pentru neplata salariilor) ,dar nu suspenda contractul lui de munca ,care sunt obligatiile angajatorului in aceasta perioada.
De ce era scutit angajatorul daca suspenda contractul? Ce a castigat ca nu a suspendat?
Discuție nemotivat
Va rog sa ma lamuriti ,daca poate fi cineva pontat "nemotivat" un an,fara sa-i fie contractul de munca suspendat.
Va multumesc
Angajatorul fiind cercetat pentru neexecutarea unei Hot.Judecatoresti privind plata salariilor conf.CM
Am si eu o nelamurire .Daca pe parcursul cercetarii penale a administratorului pentru neexecutarea hotararii judecatoresti, firma(debitorul) cere deschiderea insolventei:

"De la data deschiderii procedurii se suspendă de drept toate acţiunile judiciare, extrajudiciare sau măsurile de executare silită pentru realizarea creanţelor asupra debitorului sau bunurilor sale"

Intrebarea mea este se va suspenda si procesul penal care este impotriva angajatorului(persoana fizica) sau doar procesele care sunt impotriva debitorului ,adica a firmei

Va multumesc

Prima data se depune o cerere la angajator in care solicitati executarea hotararii judecatoresti. Este obligatoriu.De la notificarea dvs.in termen de 15 zile firma este obligata sa va plateasca salariile.Daca nu primiti niciun raspus veti trimite cererile dvs.prin executor judecatoresc sa aveti dovada ca a primit cererea dvs.
Daca nici dupa aceste demersuri nu va achita salariile puteti deschide proces penal impotriva angajatorului ,(patronului),pentru neexecutarea unei hot.judecatorest privind salariile.Este un articol in Noul cod al muncii in acest sens.Neexecutarea unei hot judecatoreasca privind plata salariilor este infractiune si se pedepseste cu inchisoare sau cu amenda. Nu va lasati!
Răspuns la discuția Incadrare in grad de handicap
In fiecare oras este aceasta comisie ,daca nu sunteti din Bucuresti.Mergeti prima data la medicul de familie si cereti sa va faca o recomandare .Cu aceasta recomandare va prezentati la comisie pentru o programare.Acolo o sa va spuna ce acte mai trebuie sa aveti la dvs.cand o aduceti in fata comisiei. Numai bine!
Răspuns la discuția Daune morale
Dupa mine ar trebui sa solicitati daunele morale in acelasi proces .Aici dvs.aduceti toate argumentele si aici cereti si daunele morale pentru ce ati avut de suferit.