avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters88252

Activitate ContSters88252

Răspuns la discuția Acte contabile- refacerea actelor
dupa ce a fost radiata la o saptamana am primit sarcina ca in timp de 30 de zile sa refac actele.
cum stau lucrurile in acest caz?ce se intampla daca nu le pot reface?
In cazul unei societati comerciale radiate , in calitate de fost administrator , in cazul disparitiei unor documente mai am obligatia de a reface actele furate sau disparute?
daca nu le refac care e pedeapsa?
Răspuns la discuția paternitate
exista posibilitatea ca in acest caz rectificarea sa poata fi facuta de primar?
Răspuns la discuția paternitate
ramane intrebarea..ce actiune in instanta trebuie sa promovez pentru a-mi fi radiat numele de pe Certificatul de nastere al copilului?
Discuție paternitate
in situatia in care nu sant tata prezumtiv ,dar mama copilului l-a inregistrat la primarie indicandu-ma pe mine ca tata, a fost eliberat actul de nastere in care la rubrica tata este trecut numele meu (in Romania cu o "mica taentie" se rezolva totul) ce solutii pentru radierea numelui si prenumelui meu din certificatul de nastere a minorului?
-actiune in tagaduirea paternitatii nu pot face deoarece nu exista prezumtia de paternitate
- contestarea recunoasterii nu pot face pentru ca nu am recunoscut copilul in fata ofiterului de stare civila
ce se poate face?

Răspuns la discuția ticluire de probe
este vorba de niste email-uri care vizeaza corespondenta dintre partea vatamata si un site de socializare.In aceasta corespondenta se face referire la presupusele mele fapte de fals informatic.
Din lecturarea acestor email-uri , observand antetul si alte indicii informatice sant sigur ca aceasta corespondenta nu a existat ci a fost redactata de catre partea vatamata atat cererile ei cat si raspunsul site-ului
Răspuns la discuția ticluire de probe
nu vreau sa imi pierd timpul sa le combat.vreau sa stiu daca ii pot face plangere penala pentru ticluire de probe mincinoase.sa o combata organele de cercetare.....
pe parcursul procesului penal, care se desfasoara la judecatorie,partea vatamata a depus mai multe inscrisuri pe care le-a creat pe calculator, dar in realitate sant falsuri.
pot depune plangere penala impotriva ei pentru ticluire de probe mincinoase?
am studiat dosarul si chiar asta e problema ca totul s-a facut pe ascuns si fara ca eu sa fiu instiintat.nu mi-a fost trimisa nici comunicarea incheierii.Ma intereseaza daca mai pot depune la OCPI cerere de reexaminare in conditiile in care au trecut mai mult de 15 zile de cand am studiat dosarul , dar fara sa-mi fie comunicata Incheierea
cererea catre OCPI a fost formulata de catre celalalt coproprietar si i s-a admis.Incheierea de admitere i s-a comunicat doar lui .Mie in calitate de coproprietar sau parte interesata nu mi-a fost comunicata nici pana astazi.