dar daca au trecut 2 ani de la data hot jud de poprire ? eu am fost in concediu crestere copil, si acum cand revin la munca urmeaza sa mi se retina din salariu. nu e tarziu sa contest acum ?
buna ziua, am si eu mai multe popriri salariale pt datorii bancare, din care se pot opri maxim 50 % venituri cf legislatiei in vigoare, se poate face ceva sa se retina mai putin din salariu dat fiin ca am 3 copii mici in intretinere si sunt singura intretinatoare pt ca sotul a murit.
buna ziua, ma poate ajuta cineva si pe mine sa-mi spuna daca pot sa contesc decizia de impunere de la finante cf careia am de plata 1700 lei pt un ap executat silit ? eu una nu am vandut nimic, nu am beneficiat de niciun venit si nu mi se pare ok sa mai platesc si imp la treaba asta. asta peste faptul ca tocmai a murit sotul meu si am ramas cu 3 copii mici, fara ap, fara nimic, deci exclus sa am banii astia pt asa ceva.
va multumesc !
multumesc ! am fost informata de catre o colega de munca, sa stiu ca a venit adresa la firma. nu e cazul sa am mai putin decat minim, doar daca ma voi angaja 4 ore, sau ceva de genul, pe un salariu mic.
voi beneficia de pensie de urmas, dar nu ma astept sa fie f mare, sotul meu avea 30 de ani, a muncit in constructii deci pe salarii mici sau la negru...alte ajutoare nu stiu daca / ce se acorda in astfel de situatii pt copii.
si daca au trecut ? sau pot spune ca nu am aflat de ea ? eu sunt in concediu de crestere copil pana in septembrie 2014. de atunci urmeaza sa mi se puna poprire pe salariu. la negru nu e f fezabil sa muncesc, nu va vrea angajatorul.
ma gandeam ca poate exista un prag cf legii, daca ai venituri mai mici de....si care abia iti acopera chelt lunare de intretinere sa se opreasca mai puntin, sau...stiu si eu.
[ pt a completa un mesaj, folositi functia editare, multumesc]
buna ziua, am mai multe popriri pe salariu, de la 2 banci mai exact, ce ar insuma 50 % din salariu, dar sunt unica intretinatoare de familie, am 3 copii mici, sotul a murit, pot face ceva sa nu imi mai retina din salariu sau....?
va multumesc mult pt raspunsuri, doar ca atunci cand e pt un credit sau ceva iti cere copie dupa cartea de munca, de aceea as fi vrut sa imi fac una, singura, dac aangajatorii nu au binevoit
cum as putea sa imi fac si eu o carte de munca acum, pana acum am lucrat doar pe baza de contract si as vrea sa le trec pe toata in cartea de munca. pot sa imi fac singura sau doar angajatorul? se mai fac? intelesesem ca se tin pe suport electronic.
buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine sa incadrez niste laptopuri cu val inv < 1800 lei in ob inventar, in conditiile in care anul trecut au fost trecute in mij fixe si s-au amortizat partial (unele mai au 2-3 rate si se amortiz complet) cum sa fac?