TOT INCERC SA AFLU NISTE RASPUNSURI CU TRECUTUL LEMNULUI LA VAMA.ANUMITE PERSOANE MI AU SPUS CA TRE SA TREC LEMNUL TAIAT SI SPART PR FOC DOAR ASEZATI PE PALETI DAR NU SUNT SIGURI DE ASTA,EU AS VREA SA STIU DACA POT TRECE LEMNUL TAIAT SI SPART DAR NU ASEZAT PE PALETI,ASEZATI DIRECT IN REMORCA TIRULUI.MULTUMESC IN ANTICIPAT
DE CEVA VREME MA FRAMANTA ACEASTA INTREBARE,DORESCSA MI DESCHID UN COAFOR SI PT A EVITA SPATIILE COMERCIALE ATAT IN CHIRIE CAT SI IN VANZARE PT CA AU UN COST EXAGERAT M-AM GANDIT LA ACEASTA VARIANTA SI ACEEA DE A DESCHIDE UN COAFOR INTR-O GARSONIERA,CINEVA IMI POATE DA UN RASPUNS DACA SE POATE FACE SAU NU,VA MULTUMESC ANTICIPAT:(
salut,va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi.C u un an in urma am vandut un autoturism la un ,,prieten"cu care pt moment nu am facut nici un act considerandul un ,,prieten"acesta a vandut autoturismul la alta persoana si acesta la alta persoana.in momentul de fata nu am idee in ce parte a tarii se afla masina fiind inca inscrisa pe numele meu si platind impozit la stat.ce pot face pt a radia aceasta masina.doresc doar sa nu mai fie inscrisa pe numele meu.am inteles ca se poate da in urmarire pe tara dar politia mi a spus ca nu se poate.CHIAR NU SE POATE FACE NIMIC .VA ROG AJUTATI MA.multumesc anticipat
multumesc pt raspunsul tau.cred ca din dilema aceasta nu pot sa ies,fac cum fac si primesc acealeasi raspunsuri.deci.CUM POT PUNE PE PICIAORE ACEASTA AFACERE?
tin sa va multumesc pt raspuns.imi permit sa va intreb.pt a exporta lemnul in italia de ce am nevoe ce trebuie sa fac?este tare ciudat sa ai o sansa sa faci o mica afacere si sa nu stii cum sa o incepi .multumesc din nou
de ceva vreme totintreb persoane care ar trebui sa stie destul de bine acest lucru.POT DUCE MATERIAL LEMNOS(BUSTENI)DIN ROMANIA IN ITALIA FARA SCIETATE COMERCIALA.la aceasta intrebare primesc mereu 2 raspunsuri:pot duce fara societate comerciala si NU nupot duce fara societate comerciala este o dilema.exista cineva in romania care mi poateda un raspuns sigur?#-o