Brom a scris:
Daca nu se mentioneaza acest lucru in contractul de inchiriere, nu puteti recupera acei bani. Cereti sa faceti un act aditional in care sa se precizeze existenta acestei garantii.
Buna ziua, am si eu cam aceeasi problema. Am plecat dintr-un apartament inchiriat iar proprietara nu vrea sa ne dea banii datorati.
Ideea este in felul urmator:
Am inchiriat un apartament cu o suma de 600 euro acum un an, moment in care am facut si contractul de inchiriere inregistrat la fisc, dar numai pentru o suma de 200 euro.
La 2 luni de la inchiriere am facut imbunatatiri in apartament in valoare de 600 de euro, cu acordul (verbal) al proprietarului urmand ca acesta sa ne returneze banii treptat, in fiecare luna.
A trecut mai bine de 10 luni de la inchiriere si am hotarat sa plecam din apartament inainte de termen. Am semnat rezilierea contractului de inchiriere la fisc si urma sa primim banii datorati (garantia 600 de euro si investitiile in apartament 600 euro) insa acum proprietarul ne amana si nu vrea sa ne dea banii
Mentionez ca am foile semnate de mine si proprietar cu chiria de 600 de euro pe care a primit-o lunar.
Sunteti amabili sa imi spuneti cum sa procedez in aceasta situatie?
Multumesc anticipat