ok, nu sunt de acoord cu "dulcegariile" din mesaj, dar sa fim seriosi, intr-o tara civilizata nu ar trebuii sa se parcheze pe acele locuri, eu merg foarte mult cu masina prin Bucuresti dar niciodata nu parchez pe acele locuri, cat despre ridicarea masinilor din bucuresti de acei angajati ai firmelor care traiesc numai din asta si legea le permite, ca cine stie oare ce comisioane se platesc, eu personal i-as alerga putin, sunt de acoord sa ma amendeze dar nu sa-mi ia masina, este totusi proprietate privata, nu mai vb de faptul ca nu exista locuri de parcare suficiente...daca toto ai patit-o, intereseaza-te si cerele si tu "amenda" daca se poate
In primul rand sa faca o contestatie la judecatorie, cand vine citatia acasa cu nr de dosar se duce la judecatorie sa scoata un certificat de grefa cu care se duce la politie sa isi recupereze permisul de conducere, procesul poate dura luni de zile, pe pv primit ii scrie unde sa depuna contestatia, daca nu este din vaslui il sfatuiesc sa depuna la judecatoria din orasul unde locuieste, prin posta cu confirmare de primire, in felul acesta termenul este si mai lung pt ca o sa primeasca acasa o hartie de la judecatorie prin care instinteaza ca nu e de competenta lor, asta pt a lungii perioada, uitat-te pe net ca sunt o gramada de modele pt a intocmii o contestatie, incearaca sa o depui in a 14 zi (se ia in calcul data postei), macar are tatal tau ragaz cel putin 6 luni, Bafta Multa
PS: daca tot exista "avocati" pe acest forum macar sa dea ceva sfaturi utile...#-o
Si eu am avut masina lovita de cineva care nu avea asigurare, eu mi-am reparat pe casco dupa care firma la care aveam polita a dat in judecata soferul, si tot din experienta, RCA-ul acopera o anumita suma, daca paguba depaseste suma din RCA tot soferul vinovat plateste diferenta.
Mi-a venit in romania o adresa de la politia din austria, binenteles ca nu am platit, dupa vreo 6 luni am fost oprit la un control de rutina si am fost pus sa platesc amenda
Astazi astept sa vad ce a hotarat, judecatorul era destul de "ofticat" X-(
Oricum , nu am gasit undeva sa se scrie clar ca pv nu este valabil fara foto..
Am castigat procesul....:))
Salut, acum cum spui si tu, au luat doar numaru masinii, afara este suficient, crede-ma
In decembrie 2008 am fost depistat cu viteza de 107 km in localitate, am depus plangere la bucuresti, instanta a spus ca nu este de competenta lor si a trimis dosarul la fliliasi, astazi am avut procesul si politia nu a adus la dosar proba video/foto motivand ca "sa stricat caseta", judecatorul nu a vrut sa ne audieze martorul care trebuia sa spuna ca in momentul acela mai era o masina parale cu noi, aveti idee daca se poate chiar si fara proba foto sa ramana in picioare procesul verbal?
Multumesc