In decembrie 2008 am fost depistat cu viteza de 107 km in localitate, am depus plangere la bucuresti, instanta a spus ca nu este de competenta lor si a trimis dosarul la fliliasi, astazi am avut procesul si politia nu a adus la dosar proba video/foto motivand ca "sa stricat caseta", judecatorul nu a vrut sa ne audieze martorul care trebuia sa spuna ca in momentul acela mai era o masina parale cu noi, aveti idee daca se poate chiar si fara proba foto sa ramana in picioare procesul verbal?
Multumesc
Astazi astept sa vad ce a hotarat, judecatorul era destul de "ofticat" X-(
Oricum , nu am gasit undeva sa se scrie clar ca pv nu este valabil fara foto..
Atuul dumneavoastra a fost lipsa probei video! Felicitari pt.proces dar aveti grija data viitoare :)
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Agent circulație
Puyan
În urma cu cateva zile conduceam autoturismul pe drum public si la ieșirea dintr-o localitate pe lângă mine a trecut un echipaj de poliție . Am trecut ... (vezi toată discuția)
Inregistrare video
cyan
am o intrebare, poate ciudata. cum se prezinta practic in instanta de catre politia rutiera inregistrarea video a incalcarii unei reguli de circulatie. vine ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri
C.Geta
buna seara.as avea nevoie de ajutorul dv.
1.am fost depistat cu aparatul radar cu 160km/h pe drum european.am contestat pv.politia a depus la dosar foto in ... (vezi toată discuția)