avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proces fara foto radar
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proces fara foto radar

In decembrie 2008 am fost depistat cu viteza de 107 km in localitate, am depus plangere la bucuresti, instanta a spus ca nu este de competenta lor si a trimis dosarul la fliliasi, astazi am avut procesul si politia nu a adus la dosar proba video/foto motivand ca "sa stricat caseta", judecatorul nu a vrut sa ne audieze martorul care trebuia sa spuna ca in momentul acela mai era o masina parale cu noi, aveti idee daca se poate chiar si fara proba foto sa ramana in picioare procesul verbal?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Aurelian Cîcu , Consilier juridic 13:47, 7 Mai 2009
in lipsa probei foto, procesul verbal nu are valoare.
Astazi astept sa vad ce a hotarat, judecatorul era destul de "ofticat" X-(
Oricum , nu am gasit undeva sa se scrie clar ca pv nu este valabil fara foto..

Am castigat procesul....:))
Ultima modificare: Miercuri, 6 Mai 2009
costin.new, utilizator
Atuul dumneavoastra a fost lipsa probei video! Felicitari pt.proces dar aveti grija data viitoare :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agent circulație Puyan Puyan În urma cu cateva zile conduceam autoturismul pe drum public si la ieșirea dintr-o localitate pe lângă mine a trecut un echipaj de poliție . Am trecut ... (vezi toată discuția)
Inregistrare video cyan cyan am o intrebare, poate ciudata. cum se prezinta practic in instanta de catre politia rutiera inregistrarea video a incalcarii unei reguli de circulatie. vine ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri C.Geta C.Geta buna seara.as avea nevoie de ajutorul dv. 1.am fost depistat cu aparatul radar cu 160km/h pe drum european.am contestat pv.politia a depus la dosar foto in ... (vezi toată discuția)