Este doar o instiintare de executare silita pentru suma de 1000 ROn, nu este de la instanta. O sa ii sun. Vroiam sa stiu insa daca eu nu am un contract de credit cu garantie imi pot scoate la licitatie bunurile imobile?
Va multumesc pentru raaspuns
Buna ziua, am o intrebare. Din cauza unor probleme nu am fost in stare sa imi platesc obligatiile timp de 5 luni catre un IFN. Urmeaza ca in luna decembrie sa ajung la zi. Mi-a venit acasa zilele trecute instiintare de executare silita din partea firmei [ de recuperari creante] in ca re se specifica si scoaterea la licitatie a bunurilor mobile sau imobile. Acum va intreb au dreptul sa se lege de apartament din moment ce creditul a fost facut fara garantie imobiliara? Daca contactez firma exista posibilitatea unui acord?
Va multumesc.
Buna ziua. Am lucrat timp de 1 an si 6 luni la un copy center. Mi-au dat preaviz am terminat preavizul trebuie sa imi ridic ultimul salariu si vreau sa va intreb daca am dreptul si la salariul compensatoriu. Multumesc!
Am revenit la acest subiect pentru ca in cele din urma mi s-a dat redeschiderea urmaririi penale si trimiterea in judecata. Nu s-a gasit nici un alt motiv, decat faptul ca prietenul meu ar fi tras de volan si am intrat in persoana decedata, ceea ce este total eronat. Este singurul lucru pe care l-am aflat in privinta pronuntarii. Asta au afirmat 2 persoane din cele 4 care au traversat. La prima declaratie au afirmat unul ca a tras cu mana dreapta, unul cu mana stanga. In a doua declaratie nu si-au mentinut declaratia. Acum va intreb nu poate reiesi asta din expertiza? Lucrurile s-au complicat si singura vina a pasagerului din dreapta este ca s-a aflat in dreapta mea. Mi se pare absurd . Mentionez ca doar o persoana din cei doi martori au ramas in urma si celalalt se afla in fuga spre trotuar, deci cu spatele. Ce pot face mai departe?
Tocmai asta este problema, ca rezolutia s-a dat pe 16.03 si doamna de la registratura mi-a zis ca e la domnul judecator. Acum eu vreau daca si in conditiile in care dosarul este la judecator pentru a redacta rezolutia, pot avea acces la dosar.
Si inca ceva, am sunat acolo si mi s-a spus ca dosarul este la judecator si judecatorul nu o sa-mi dea dosarul , ca il pot copia abia dupa ce ajunge la parchet adica peste 2 saptamani. De aceea va intreb daca ma duc si fac cererea maine, in cat timp pot face copii la dosar?
Imi cer scuze daca ma repet dar pur i simplu sunt diperata
Buna ziua! Mi s-a dat o solutionare de redeschidere a urmaririi penale si trimitere in judecata pe data de 16.03.2011. In cat timp trebuie sa mi se comunice solutia? eu nu stiu de ce s-a redeschis urmarirea penala si drept urmare nu ma pot duce la un avocat, toti imi spun ca in faza asta nu stiu ce sa spuna pana nu afla motivul. Eu as mai vrea sa copiez dosarul. In ce conditii pot avea acces la dosar pentru a-l copia si in cat timp avand in vedere ca solutia a fost data pe 16.03.. multumesc
Am voie sa parasesc tara daca mi s-a dat redeschidere penala intr-un accident rutier soldat cu deces? Mi-am gasit un loc de munca pe un vas de croaziera.
Multumesc.