Am depus plangere pentru furt via email. Nu am primit niciun raspuns deocamdata. Sper sa fie luata in considerare plangerea la care am adaugat factura de achizitie si screenshot cu discutiile avute cu faptuitorul.
telefonul l-am lasat spre folosire imediat ce l am cumparat. Telefonul are SIM ul persoanei. Din ce am putut intelege persoana a dat telefonul la amanet..
Buna seara, fiica mea locuieste in casa partenerului ei. Si el se drogheaza si joaca la jocuri de noroc. Ma gandesc sa merg la politie sa cer restrictionare pt a nu mai avea acces la mine. Vine in fata blocului si pt ca nu ii dau voie sa intre incepe sa planga si sa tipe. Sunt disperata
Buna seara,
revin cu problema despre care vorbeam in octombrie trecut.
Acum iar a pus la amanet laptop ul si telefonul firmei la care lucreaza. Pe noi ne preseaza sa ii dam bani..Chiar nu stiu ce sa fac...va rog din suflet sa imi dati un sfat.
Va multumesc,
Felicia Ionescu
Sunt o victima a unui accident rutier, eu fiind pasager intr un taxi Bolt ce a cauzat un accident. Eu am ajuns la spital cu lovituri la cap si picioare. Rana de la cap a trebuit sa fie cusuta fiind destul de mare.
Politia a venit la spital si mi a inmanat un Proces Verbal fiind indrumata sa fac plangere penala....Eu nu vreau sa fac rau soferului dar el mi a cauzat probleme de sanatate . Imi dati o opine va rog?
Locuinta este a mamei mele in varsta de 86 ani . De cateva zile sta in casa partenerului ei dar m a anuntat ca se intoarce acasa. Psihoterapie refuza. Eu I am facut multe programari la phiholog promitand ca merge. Obiectele de la locul de munca le am returnat personal pt a fi sigura ca ajung unde trebuie.
Nu stiu cui sa ma adresez pt a stopa intrarea cu forta in casa.? Imi repeta esti mama mea trebuie sa ma ajuti!
Buna seara, fiica mea in varsta de 28 ani este dependenta de jocuri de noroc. A instrainat obiecte ce imi apartin ducandu - le la amanet.
Imi cere bani in permanenta. Am ajuns datoare la banca pt a putea recupera obiectele sustrase de la mine si de la locul ei de munca. Va rog indrumati-ma.
femeie pensionara in varsta de 88 ani trece printr-o situatie fara precedent. Nepotul ei ii ridica pensia si refuza sa ii dea CI. Toate actele femeii sunt in posesia nepotului. Va rog sa imi dati un sfat
in cate zile se primeste intabularea unei locuinte dupa semnarea contractului de vanz-cump . Noi din data de 13 octombrie cand am senat contractul de vanz cump nu am primit nicio veste de la Notariat si suntem ingrijorati. Mentionez ca ni suntem cumparatori