avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Activitate Rodic

Activitate Rodic

Răspuns la discuția partaj
avocatul la prima infatisare nu a zis nimic, probabil ca o sa ia parte la discutie la urmatoarea infatisare , atunci cand o sa stranga fostul sot bani ca sa-l plateasca.Mie mi se parea normal ca avocatul sa zica ca a ar fi avut timp 3 luni sa stranga bani sa plateasca avocatul, nu crede-ti ca era normal ? as dori sa mai stiu daca se ia in calcul si faptul ca el anul trecut nu a platit nici o dare la stat ( intrtinere,lumina, gaze, cablu ), pt ca el de 1 an 4 luni nu este angajat nicaieri, nu ar trebuii sa se puna la dosar si ultimele venituri pe nu stiu cate luni ?. As putea sa- fac ceva sa nu mai locuim impreuna ( trebuie vre-un motiv anume ). pana la terminarea partajului.
Discuție partaj
Buna ziua, astazi am avut prima infatisare la partaj am o mare rugaminte sa-mi raspunde-ti la o intrebare, fostul sot a venit si a cerut amanare sub pretextul ca si-a luat un avocat din oficiu si nu are bani sa-l plateasca si pe perioada de amanare sa starnga bani pt avocat, intrbarea este ; cate amanari se pot face pt ca nu mi se pare normal sa ma tina foarte mult tinand cont ca el nu achita absolut nimic, nici pensia alimentara nu a achitato la copil de anul trecut, pe perioada de partaj pot sa-i fac dosar penal pentru neachitarea pensiei alimentare, ce se intampla dupa acest proces daca el nu a achitat de un an?
Buna ziua, astazi am avut prima infatisare la partaj am o mare rugaminte sa-mi raspunde-ti la o intrebare, fostul sot a venit si a cerut amanare sub pretextul ca si-a luat un avocat din oficiu si nu are bani sa-l plateasca si pe perioada de amanare sa starnga bani pt avocat, intrbarea este ; cate amanari se pot face pt ca nu mi se pare normal sa ma tina foarte mult tinand cont ca el nu achita absolut nimic, nici pensia alimentara nu a achitato la copil de anul trecut, pe perioada de partaj pot sa-i fac dosar penal pentru neachitarea pensiei alimentare, ce se intampla dupa acest proces daca el nu a achitat de un an?
Discuție evacuare
buna ziua, pe data de 20 octombrie am avut a doua infatisare si ultima la divort, am castigat procesul in favoarea mea, ( slava domnului ) , intrebarea mea este si va rog din suflet sa ma ajutati barem cu un raspuns sau un sfat ; dupa 6 ani de casnicie mama mea mia dat un apartament care mi la dat cu contract de vanzare cumparare si fara nici-o clauza ca nu a avut cine sa ne invete, casa este pe numele la amandoi, as dori sa stiu daca se pune vechimea si veniturile din cartea de munca la partaj, pt ca el are multe perioade fara carte de munca,eu am acte doveditoare ca apartamentul este cumparat de la bunica de catre mama mea si ni la dat noua , va dati seama ca mama nu nea luat nici-un ban , cum as putea sa dovedesc ca noi nu iam dat nimica, urmatoarea mea intrebare; el de anul trecut nu mai lucreaza nicaieri si el nu a contribuit la cresterea copilului si la chletuielile casei, vorbeste urat in casa face scandaluri si as vrea sa-i fac evacuare din casa, eu una nu il mai suport , o mare prostie suntem divortati dar stam impreuna . Cat ar dura o evacuare si cat mar costa?din cate vam spus la casa crede-ti ca as putea castiga la partaj ????
Discuție divort +partaj
sunt in divort cu sotul,si prima infatisare o avem pe 26. 05.2009,am o mare nelamurire la partaj,va rog daca se poate sa ma ajutati barem cu un raspuns.Mama mea a cumparat apartamentul de la bunica mea si ni la dat noua in timp ce eram casatoriti prin contract vanzare cumparare , fiind eu trecuta pe primul contract si dupaia sotul,am vandut apartamentul si am luat altul dar acum sotul este trecut primul,noi nu am dat nici-un ban la parintii mei ,el a avut foarte multe perioade in care nu a muncit,eu am acte doveditoare ca apartamentul a fost cumparat de mama mea de la bunica si dupaia ni la dat noua, va rog daca se poate sa-mi spune-ti si mie daca el are vre-un drept la casa.Avem si o fetita de 9 ani :(:(