avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj

Buna ziua, astazi am avut prima infatisare la partaj am o mare rugaminte sa-mi raspunde-ti la o intrebare, fostul sot a venit si a cerut amanare sub pretextul ca si-a luat un avocat din oficiu si nu are bani sa-l plateasca si pe perioada de amanare sa starnga bani pt avocat, intrbarea este ; cate amanari se pot face pt ca nu mi se pare normal sa ma tina foarte mult tinand cont ca el nu achita absolut nimic, nici pensia alimentara nu a achitato la copil de anul trecut, pe perioada de partaj pot sa-i fac dosar penal pentru neachitarea pensiei alimentare, ce se intampla dupa acest proces daca el nu a achitat de un an?
Cel mai recent răspuns: Rodic , utilizator 15:09, 23 Februarie 2010
avocatul din oficiu nu-l plateste sotul dvs .
instanta acorda un singur termen pt angarea unui aparator .
pt. neachitarea pensiei alimentare puteti face plangere penala , pt. savarsirea infr. de abandon de familie .
avocatul la prima infatisare nu a zis nimic, probabil ca o sa ia parte la discutie la urmatoarea infatisare , atunci cand o sa stranga fostul sot bani ca sa-l plateasca.Mie mi se parea normal ca avocatul sa zica ca a ar fi avut timp 3 luni sa stranga bani sa plateasca avocatul, nu crede-ti ca era normal ? as dori sa mai stiu daca se ia in calcul si faptul ca el anul trecut nu a platit nici o dare la stat ( intrtinere,lumina, gaze, cablu ), pt ca el de 1 an 4 luni nu este angajat nicaieri, nu ar trebuii sa se puna la dosar si ultimele venituri pe nu stiu cate luni ?. As putea sa- fac ceva sa nu mai locuim impreuna ( trebuie vre-un motiv anume ). pana la terminarea partajului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata pensiei de intretinere Rodic Rodic Buna ziua, astazi am avut prima infatisare la partaj am o mare rugaminte sa-mi raspunde-ti la o intrebare, fostul sot a venit si a cerut amanare sub pretextul ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!! bogdannnnnnnnnnnnn bogdannnnnnnnnnnnn in urma cu 8 ani,am divortat legal de sotul meu,care nu se mai interesa de noi,de familia sa(era inrolat in legiunea straina),iar in urma divortului nostru,eu ... (vezi toată discuția)
Proces de partaj dodorel62 dodorel62 Am un proces de partaj bunuri si casa si am angajat un avocat caruia i-am dat suma de 3000ron ,dar acesta nu mi-a dat nici un fel de chitanta si la ultimul ... (vezi toată discuția)