buna ziua. am fost la primarie sa platesc taxa locala pentru un apartament in ideea de a scoate certificatul fiscal pentru care mi sa cerut sa platesc impozitul pentru tot anul in curs. este normal sau au facut un abuz si daca da ce sa fac ca sa recuperez suma datorata? noul proprietar va plati si el pe tot anul impozitul. ?
Buna ziua. Parintilor sotiei mele nu li sa dat titlu de proprietate(nu numai lor).Ea fiind singura la parinti fara alti mostenitori vrea sa faca succesiune adupa parinti (mama a decedat in 2014). Se pate face succesiunea pe baza adeverintei emise de comisia de la primarie si pe baza anexei 24? Multumesc anticipat.
Stima
buna ziua. suntem doi frati iar parintii mei mi-au vandut mie locuinta lor. mama a avut o suprafata de teren de 1ha si mi-a vanduto tot mie. toate acestea se intamplau in anul 2000. in 2012 mama a decedat. vreau sa stiu daca trebuia facuta succesiunea atata timp cat ei nu mai aveau proprietati si nic fratele meu cu care sunt in relatii excelente nu a avut si nici nu are pretentii? de ce sa mai fac succesiune cand ei nu mai au nimid de fapt de lasat? multumesc
BUNA ZIUA.
AM REUSIT SI INSTANTA A SUSPENDAT AUTORIZATIA DE FUNCTIONARE PENTRU UN CLUB DE NOAPTE SI BAR CU TERASA.DIN PACATE PRIMARIA DOAR LE-A COMUNICAT HOARAREA RAMASA DEFINITIVA SI IREVOCABILA DAR RESPECTIVA SOCIETATEA NU-EI INCHIDE ACTIVITATEA DEJA DE 4 LUNI.CE SA FAC SI CUI SA MA MAI ADRESEZ?AM FACUT PLANGERE LA POLITIE SI PARCHET DAR REZULTATUL E ZEROOOOOO.
MULTUMESC.ASTEPT UN RASPUNS
CU STIMA
Buna ziua.Revin cu precizari si intrebari.Am actionat in judecata primaria pentru suspendarea autorizatiei de functionare emisa de primaria acordata unui club de noapte cu bar si terasa ce are perete comun cu locuinta parintilor mei pentru care nu s-au obtinut acorduri de la vecini. Din acest motiv si din multe altele am castigat instanta dispunand suspendarea respectivei autorizatii definitiv si irevocabil. Din auzite stim ca Primaria a facut cunoscut societatii respective hotararea instantei dar acestia nu si-au suspendat activitatea.Legislatia Europeana ce spune in acest caz? Ce considerati ca ar trebui sa facem si cum sa actionam?
Va multumesc tuturor celor care ne ajuta.
Cu stima