avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... taxa locala apartament - eliberare certificat fiscal ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

taxa locala apartament - eliberare certificat fiscal conditionat de plata impozitului pe tot anul

buna ziua. am fost la primarie sa platesc taxa locala pentru un apartament in ideea de a scoate certificatul fiscal pentru care mi sa cerut sa platesc impozitul pentru tot anul in curs. este normal sau au facut un abuz si daca da ce sa fac ca sa recuperez suma datorata? noul proprietar va plati si el pe tot anul impozitul. ?
Cel mai recent răspuns: braxcom1959 , utilizator 15:54, 22 Ianuarie 2016
Pana pe 31 martie se poate plati impozitul aferent prrimului semestru iar pana in septembrie ptr semestrul 2.
multumesc. vroiam sa stiu daca am dreptul sa cer returnarea sumei platite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit. ContSters115884 ContSters115884 Buna ziua! Pentru un imobil,teren,autoturism , Directia de venituri ,stabileste un impozit in baza Declaratiei de impunere sub semnatura olografica. S-au ... (vezi toată discuția)
Penalizari taxa impozit flori54 flori54 Buna dimineata! Eu imi plateam mereu impozitul pe casa si teren in perioada cu reducere, adica pana la sf. lunii martie. Anul acesta, pt. ca am fost f ... (vezi toată discuția)
Impozit pe cladiri luciapap luciapap Buna ziua.Am doua chitante: 1.pe care scrie taxa timbru 635=446 446=531 ? 2.impozit pe cladiri 635=446; ... (vezi toată discuția)