avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Activitate luminar

Activitate luminar

Buna!
Sunt administratorul unei firme care are ca obiect de activitate executarea de focuri de artificii si efecte pirotehnice atat catre persoane juridice cat si catre persoane fizice.
Intrebare: La persoanele fizice pt care execut focuri de artificii (pe baza unui contract de prestari servicii) sunt obligat sa emit bon fiscal sau este valabila chitanta?
Multumesc!
M-ar interesa daca un angajator poate schimba locul de munca al unui angajat fara acordul acestuia si ce sanctiuni risca angajatul daca refuza.(sunt angajatul unui lant de farmacii, iar angajatorul vrea sa ma mute la o alta farmacie, din aceeasi localitate dar cu un alt program de functionare)
Multumesc anticipat!
Discuție bon fiscal
In urma modificarii tva la 24% , dintr-o greseala a tehnicianului care a facut modificarea primele 2 bonuri fiscale emise au tva 0 (zero).Ulterior greseala a fost corectata in casa de marcat, dar nu stiu cum sa procedez cu cele 2 bonuri!
Răspuns la discuția Bon de casa sau chitanta?
OK!
Va multumesc!
Buna ziua!
Sunt administratorul unei firme care are ca obiect de activitate executarea de focuri de artificii si efecte pirotehnice (Alte activitati recreative si distractive n.c.a.-9329). As dori sa-mi spuneti daca, conform legii, pentru serviciile pirotehnice prestate pentru persoane fizice trebuie sa eliberez bon fiscal sau chitanta.
Multumesc!