avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Activitate cosminelvali

Activitate cosminelvali

Răspuns la discuția Act vanzare-cumparare
Multumesc pentru raspuns.
Da, ipoteca este in favoarea bancii. Eu as dori doar schimbarea proprietarului imobilului. Noul proprietar fiind de acord ca ipoteca sa ramana asupra imobilului, iar debitorul sa fie fostul proprietar... Sper ca m-am putut face inteles, nu sunt familiarizat cu aceste lucruri.
Buna ziua,
Se poate schimba proprietarul unui bun imobil ipotecat fara sa se achite ipoteca? Noul proprietar fiind de acord ca ipoteca sa ramana in favoarea celui imprumutat
Răspuns la discuția Executare asociati in firma
Deci este posibil sa mi se execute bunurile de pe persoana fizica?
Multumesc pentru raspuns
Buna seara,
Sunt asociat intr-un SRL cu inca o persoana. Eu detin un procent de 5%. Sunt implicat decat in acte dar in afacerea in sine nu.
Administratorul firmei (95%) a luat un credit pe firma pentru care a garantat cu un imobil dar care nu acopera toata suma, deci o parte din suma s-a acordat si pe baza profitului firmei. Eu sunt mentionat in contractul de credit impreuna cu administratorul ca ,,Imprumutat si garant''. S-a ajuns la executarea silita a imobilului administratorului pe baza caruia s-a luat creditul. In urma vanzarii acestuia cel mai probabil nu se va recupera datoria. In acest caz se poate ca banca sa se indrepte catre mine? Ce raspundere am? Pot sa raspund cu bunurile mele personale?
Buna seara,
Presupunem urmatoare situatie:
O firma cu 2 asociati (SRL), administratorul avand 95% iar celalalt asociat 5%.
Se face un credit cu ipoteca pe firma, bunul ipotecat fiind proprietatea administratorului creditul fiind semnat de ambii asociati. Intre timp nu sau mai platit ratele si se va ajunge la executarea silita.
Intrebare: Dupa executarea silita daca nu se recupereaza toata suma din vanzarea imobilului banca se poate indrepta catre asociatul care are partea de 5%? Ce se poate intampla?
Răspuns la discuția Mostenire
Va multumesc pentru raspunsurile rapide si la subiect. Mi-am facut o imagine mult mai clara despre aceste lucruri. Se poate inchide
Discuție Mostenire
Buna ziua,
Suntem 2 frati iar tatal nostru e decedat. Mama noastra s-a hotarat sa ne imparta un apartament si un teren care sunt pe numele ei ca sa stie ea ca a lasat ordine, cum sunt batranii. Acum intrebarea era cum s-ar face corect aceasta impartire si cum ar ramane cu ingrijirea mamei noastre, unul din noi trebuie sa o ia sa locuiasca cu el. Multumesc anticipat
Cosmin, Constanta