nucu$ a scris:
Hopy a scris:
Titlul de proprietate il avea tata iar cand l-am cerut am observat ca era trecuta pe el si verisoara mea (stiind ca mama ei a renuntat defapt la tot)
Poate renuntase la tot(doar verbal) dar in favoarea fiicei.Inscrierea in titlu nu putea fi efectuata decat dupa moartea mamei sale.
Reveniti cu date solicitate de Av.Rozi, pentru a putea primi sfaturi mai precise.
Matusa a murit in 1993 iar actul de proprietate a fost emis in 1996. Singurul lucru de care m-as putea folosi ar fi actul acela de mana prin care matusa este despagubita de tata (o sa ma interesez sa vad cum se poate legaliza). Titlul de proprietate este trecut pe numele tatalui meu si al verisoarei mele, tata are titlu individual pe foarte putine lucruri din ce a fost a bunicului, majoritatea sunt impreuna cu matusa (cel de pe casa, pamanturile anexe, padure etc). Eu eram convinsa ca asa ceva nu se poate, ca doua persoane care nu sunt pe aceeasi treapta de rudenie, sa figureze impreuna pe un act de proprietate. De aceea nu am fost curioasa sa cer actul, pana cand am dorit sa intabulez un teren pentru a-mi construi ceva pe el si nu se poate.Se pare ca m-am inselat. Matusa nu e de acord cu intabularea caci legal si ea are drepturi.
Multumesc pentru tot!