NU, nu au gasit nici la primarie nimic. Din aceasta cauza am ajuns la concluzia, citez de mai sus:ca nu a avut adeverinta (cred ca a confundat lucrurile cu adeverinta bunicii mele - care este o alta problema ce nu face obiectul dilemei mele).
Va multumesc,
in materie de fond funciar nu avem apel ci numai recurs.Legea 18/1991 a fondului funciar asa prevede
multumesc mult....dar daca va spun ca am avut nu unul....ci doi avocati...care...cred ca au fost atentionati sa nu se implice prea tare...sunt multe prin cate am trecut....oricum o sa fac recurs ca adevarul e unul singur....nus cat dureaza cercetarea politiei pt primarie..pt a se deschide dosar penal.....daca se va deschide....nus ce sa mai cred.....pentru consiliul local avem inclusiv un raport de investigati a unui ong de la liga dreptatii....
multumesc mult...am inteles ca trebuie sa stau cuminte sa astept comunicarea....atata stiu ca jud admite in parte ....nu mai stiu ce sa fac.....mor incet
Comisia locala trenuie sa inainteze documentatia refacuta potricvit hotaririr judecatoresti Comisiei judetenme care va emite un alt titlu