avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Activitate MY

Activitate MY

LE POT TRIMITE UN INSCRIS CA DACA IN TERMEN DE 15 ZILE NU-MI REZOLVA SITUATA AUTOVEHICOLULUI II DENUNT LA OPC SI LA POLITIE?AS AVEA VREO SANSA SA MAI RECUPERZ CEVA,DACA NU NU O MAI PLATESC DI ASTEPT SA VINA SA O IA...
Răspuns la discuția INSELAT DIN NOU!
DAR DACA IL DENUNT SI MERGE LA POLITIE CU HARTIA DE MANA FACUTA CU MINE?FIRMA AM LUAT-O PE NUMELE FICEI CONCUBINEI MELE,IAR ACTUL DE MANA E FACUT PE NUMELE MEU...IAR DACA FAC CEREREA LA POLITIE CA AM FOST AMENINTAT CE MOTIV INVOC?REALITATEA?PLUS CA DOMNUL MI-A ARATAT CE CHITIBUSURI AVEA LA LUMINA SI APA PT CA SUNT CEVA CONSUMATORI SI LUNA TRECUTA MI-A TRIMIS RENELUL PE CAP SA-MI SCHIMBE CONTOARUL,EVIDENT CA RAM OK,NU-MI PLAC LUCRURILE ASTEA,IN SCHIMB DUMNEALUI A FURAT TIMP DE 2 ANI VREO 30000-40000 DURENT SI APA...
DAR II POT DENUNTA?MAI POT FACE CEVA?
IN URMA CU CATEVA LUNI,MAI PRECIS PE DATA DE 10 APRILIE AM CUMPARAT UN SRL DE LA UN VECIN AL SOACREI MELE,AM MERS PE INCREDERE,AM FACUT O HARTIE DE MANA PT SUMA RESPECTIVA IN CARE AM PLATIT UN AVANS DE 40%SI RESTUL TREBUIA SA PLATESC PANA LA SF.LUNII MAI...INTRETIM AM GASIT DATORII LA STAT SI FURNIZORI DE 12500 LEI SI 2 DIN UTILAJELE PRINCIPALE IN VALOARE DE 9780 LEI + TVA S-AU STRICAT LA 72 DE ORE DUPA CE AM INTRAT IN POSESIA AFACERII,DOMNUL DE LA CARE AM CUMPARAT M-A ASIGURAT DE MAI MULTE ORI INAINTEA CUMPARARII ATAT TEEFONIC CAT SI VERBAL CU MARTORI CA AFACEREA ESTE OK,CA UTILAJELE SUNT OK SI MERG SUPER,IN LUNA APRILIE SI MAI AM FOST NEVOIT SA FAC REPARATII CAPITALE DE CIRCA 8000 DE LEI SI SA PLATESC ANGAJATII SI ALTE CHELTUIELI DIN BUZUNARUL MEU,IAR PANA LA SF LUNII MAI I-AM MAI DAT DOMNULUI INCA 25% DIN SUMA,RESTUL NE MAI AVAND CUM DEOARECE AM BAGAT BANII IN AFACERE SA O POT ADUCE PE LINIA DE PLUTIRE,IN TOT ACEST TIMP AM PRIMIT AMENINTARI TELEFONICE CA DACA NU ACHIT VINE SI IMI BAGA BULDOZERUL IN BETOANE SI ALTELE,AS DORII SA-L DENUNT,SA-L DAU IN JUDECATA PT INSELACIUNE,AMENINTARE,SANTAJ,ABUZ DE INCREDERE SI EVAZIUNE FISCALA SA-L SATUR(AM FACUT UN ACT DE MANA PT BANII PLATITI PE AFACERE,IAR CESIUNEA S-A FACUT FARA ASPECIFICA CEVA DE BANI)...POT SA FAC LA UN FEL SA-MI RECUPEREZ BANII SAU SA NU II MAI PLATESC DECAT DIFERENTA CARE MAI RAMANE DUPA SCADEREA DATORIILOR SI A UTILAJELOR CARE S-AU STRICAT?????????????????CUM POT PROCEDA
am contractat un automobil,de la o firma,anume din bucuresti in sistem de rent a car pana la achitare,fara banca,direct la dumnealor,in urma cu un an,in iarna am avut un mic accident,din vina celui care m-a lovit,in martie am dus automobilul la dumnealor la reparat,deoarece pana la acea data au refuzat sa imi dea o imputernicire pt reparatie la un alt service,am lasat automobilul pe 12 martie la dumnealor fara proces verbal,l-am luat de paste o saptamana nereparat si inh pluys plina de noroi,cu rezervolul gol,cu stopuri pe spate sparte in service,bara spate zgariata si tapiteria si bordul pline de suc si dulciuriam readus-o in service la dumnealor dupa paste la reparat,mi-au returnat masina in iunie pe 14 fara reparatia totala respectivparti implicate in accident deteriorate si neschimbate inclusiv cele deteriorate de dumnealor in luna martie la fel,am primit doar garantii verbale,telefonice,ca mi se vor schimba,si un dosar sa merg la casco sa cer reanalizare,in conditiile in care eu platec in acea rata rata masinii,dobanda,rca,impozit,full casco si dumnelor se angajaza scris ca in caz de accident sa imi repare masina,mentionez ca in perioada 16 aprilie-15 iunie,am fost nevoit sa fac mai multe drumuri la bucuresti ptr ca dosarul de dauna pt care trebuia reparata masina pe asigurarea celui ce m-a lovit il pierdusera si l-au gasit in ziua cand am venit pt a doua oara sa refac un alt dosar de dauna pe asigurarea casco a masinii sa mi se poata repara....de pe 15 iunie am luat masina de la dumnealor si am primit asigurari telefonice ca voi primi partile distruse in service de angajaatii dumnealor in cateva zile,am primit doar factura pt rata a doua zi dupa ce am luat masina si acum catea zile urmatoarea,marturisesc ca nu am efectuat nici o plata din luna martie inclusiv,primind o alta asigurare verbala de la domnul director cand am amenintat ca ii denunt ca nu voi plati acele 3 luni cat masina a stat la dumnealor si automobilul va fi reparat in intregime,deoarece nu mi-a fost reparata in intregime nu am platit iar acum mi-a ajuns la os,as dori sa-i denunt si sa-mi recuprez macar o parte din banii platiti,am platit un avans de 8100 de lei si 6 rate a cate 310 euro....mai pot face ceva?si ce pasi trebui sa urmez????????????????????
mentionez ca nu am avut executare silita de la dumnealor...am facut un angajament de plata acum un an pe care l-am respectat,luna de luna.
se poate lua un crdit pentru prima casa in cazul in care ai avut datorii la banci,pe care momentan se platesc in rate lunare la firma de recuparari creante?mentionez ca sunt plecat din tara de aproape 3 ani si am un venit minim garantat de 1700 de euro pe luna,declaratia de venit de la fisc pe ultimul an,toate actele necesare...in tara unde lucrez!
nu ma uimeste ce am citit...si pentru mine este un punct in plus si favorabil...astfel am sa pot deschide proces la CEDO in cazul uni esec...si am sa ma asigur ca statul sa imi plateasca toate cheltuielile aferente acestui proces...iar la CEDO nu am sa fac gresala sa apelez la un avocat roman,ci la unul foarte ambitios si cu experienta care sa stie cum si in ce fel sa procedeze...,asta daca nu pe tot parcursul procesului fosta mea sotie nu s-ar razgandi si ar fi de acord sa cedeze sau sa ajungem la o intelegere scrisa de comun acord...!!!imi iubesc copilul si nu vreau decat sa ii fie bine,si nu ma afecteaza incompetenta istantei,din contra va mai pune o piatra grea pe umerii justitei in romania...pacat ca populatia este la mana"justiei" care de departe se vede ca este o adunatura de oligofreni si care au facut studiile adegvate acestei meserii pe banutii si pilele tu mamica si taticu si au ajuns sa nenorocesca oameni,in loc sa ii ajute si sa gasesca o solutie justa...
Am citit cu atentie ultimile indrumari ale domniilor voastre...eu sper ca justita romana sa isi faca datoria asa cum ar trebui.In cazul in care nu mi se vor lua in consideratie probe sau martori la acest proces si asta va fi unica solutie am sa ajung si la CEDO...Mama nu va renunta la el niciodata,poate din incapatanare sau poate ca e obsedata de copiii ei...fica ei dupa cum am mai spus este foarte apropiata tatalui ei...el o duce si aduce de la scoala,el face lectii cu ea,sfarsitul de saptamana il petrece la el,mentionez ca fata are 8 ani si tatal ei nu a recunoscut-o la nastere in documente,dar a fost mereu aproape de ea,suportand toate minciunile si crizele fostei mele sotii...ar pleda ca martor in proces,mai ales acum ca fosta mea sotie nu-l va mai poutea santaja ca nu il lasa sa vada fetita,incat in momentul in care ea ii spune in telefon ca nu poate sa o vada pt ca nu are chef doamna,copilul incepe cu presiuni aspura mamei ca vrdea la tati...si dupa cel mult o jumatate de ora e nevoita sa sune sa vina sa o ia...din cate am observat,ea,a gresit cu fata si vrea ca baiatul sa il aiba de partea ei...fortand cat poate de mult ca eu sa nu il pot vedea,ba are treaba,ba nu ma priveste de ce,ba doarme...odata a dormit copilul 36 de ore din spusele mamei,cu 3 pauze de papica si se baga din nou la somn...in ultima convorbire cu ea de acum cateva zile ma ameninta ca o sa se mute mereu sa nu mai dau de ea... (tatal fetitei plateste scoala,after-scool si tot ce are nevooie fetita)..la divort fosta mea sotie nu a platit taxa de timbru pentru fiecare punct in parte cerut,si se stabilea ca eu sa vin sa il vad de 2 ori pe saptamana cate 2 ore,eu vin odata la 2 luni si atunci maxim 30 de minute adunat stau,pentru ca,citez:"nu sunt obligata sa te suport pe tine 2 ore ca sa vezi copilul iar eu nu vreau sa ies din casa..."inainte sa ies pe usa intreb daca iese cu copilul in parc pentru ca voi avea treaba si in ziua de la ora de nu pot fi in bucuresti am treaba in afara...dumneaei ma suna exact atunci sa vin sa vad copilul,nu imi explic,poate inregistreaza convorbirile sa arate ca ea m-a rugat sa vin sa il vad dar eu nu eram,aveam altceva de facut...motivele pentru care imi vreau copilul sunt:
1.la varsta de 2 ani si jumatate are comportamentul unui copil de 1 an si jumatate,vorbit,dinstins obiecte,facutul la olita care nici nu exista,doar pampers...(raport facut de medic psiholog)scris
2.in acea casa copilul meu nu duce o viata normala,iar persoanele care locuiesc acolo nu prea sunt pe creanga lor,ex:intr-o zi inainte de a ma desparti de sotia mea,eram acolo si fetita era pe hol se juca cu pisica,cum sunt copiii a tras-o de coada la care fosta mea cumnata a iesit din dormitorul ei si a tipat in asa fel la fetita incat a ingalbenit si a venit intr-o fuga la mine in sufragerie.fosta cumnata nu stia ca eu eram in casa,nu m-a auzit cand am intrat.cand m-a vazut in sufragerie a inlemnit in usa si a inceput sa o lingusasca,vai da-o in colo de pisica,hai vino la matusa sa ne jucam...
3.fosta mea sotie nu este un bun pedagog si genul de parinte care sa aibe rabdare cu copiii sa le explice.odata isi iese din fire in se rasteste la ei.nu stie sa explice...exemplu evolutia fiiului meu care a stat cu mama sa acasa 2 ani si o luna...citez:eu sunt multumita de modul cum evolueaza copilul si nu ai tu nici un drept sa imi reprosezi nimic,poate te dau afara,de multe ori m-a si dat...a trebuit sa ies pt ca incepea sa tipe sa o auda fratii si cumnatii eu fiind la 2 metri de ea si fara nici sa o ating...
4.pe langa modul de educatie al copilului care este de 1000 de ori net inferior decat al meu,si pt asata ii multumesc mamei mele pt educatia care mi-a dat-o si mi-a ramas bine intiparita in minte..ca si eu sa o dau copiilor mei,mai este vorba si de joaca...intr-un apartament am inghesutit jucarii cu care fiul meu as fi vrut sa se joace macar odata,unele chiar nu le.a folosit,pe cand la curte se poate misca oriunde si avem amandoi spatiu sa ne jucam impreuna,unii poate rad,am luat pentru amandoi,eu si fiul meu masini cu care sa ne plimbam prin curte motorete,tractoare asemanatoare,al meu mai mare,al sau mai mic...am ac sa tot felul de carti pentru copii de varsta lui si alte materiale didactice...
5.fosta mea sotie asteapta sa am ceva pe numele meu,macar venitul mai mare ca sa ma poata actiona in instanta sa ii platesc 30% din venit asa pensia fiului meu sa ajunga la cel putin 500 de euro pe luna.presiunea acesta este mare pe umerii mei,as fi de acord sa dau si 1000 de euro pe luna dar sa fie doar pt copilul meu.sa merg eu sa ii cumpar tot ce are nevoie,imi cer scuze ca vorbesc urat dar"nu am platit tute in viata si nci nu am sa platesc"
6.tot ce fac,imi sacrific toata tineretea mea,am 27 de ani,am intrerupt facultate in ultimul an la teologie si drept al doilea an,pentru copilul meu sa ii fac tot ce este necesar,casa,bani intr-un cont si cheltuieli pentru el acum...de preotit nu o voi mai putea face,nu-mi mai permit canoanele...asa ca mi-am luat gandul...traiesc si muncesc pentru el si atat...si il vreau langa mine sa am grija de el linistit... daca Dumnezeu ma ajuta sa castig acet proces care cred ca va dura cel putin un an,am sa infintez o organizatie a tatilor dezavantajati de justitie si am sa lupt pentru drepturile lor...(cei care intradevar isi doresc sata si dovedesc)

VA MULTUMESC!

va multumesc pentru sfat.avocat voi avea,sunt dispus sa platesc si un avocat international,platesc oricat este nevoie,legat de crizele fostei mele sotii,nu se poate abtine,oricat ar vrea sa o faca o cunosc destul de bine si stiu unde sa o ating,incat sa se dezlantuie...in apararea mea pot face dovada unei situatii financiare stabila si destul de buna,fata de ea care sta intr-un apartament cu copiii si inca 2 cupluri,respectiv fratele cu amanta si sora cu sotul,si o pisica care umbla pe unde are chef...pe langa asta am o relatie stabila si bine intemeiata cu o persoana care imi stie copilul si tine mult la el,de altfel ea a fost ceaq care mi-a deschis ochii in urma cu un an legat de evolutia fiului meu,este un bun medic psihiatru-pediatru....daca a avea o familie cu acte in regula va fi un atu pt mine,ma voi casatori...legat de testul cu detectorul de minciuni,dupa marturia acelor martori,voi face o plangere penala pt marturie mincinuasa si daca este nevoie alt proces....iar daca judecatorul nu apreciaza probele aduse de mine la dosar pt reincredintare copilului,merg la CEDO...NU IMI ESTE TEAMA...AM SUFLETUL CURAT SI INCREDERE IN DUMNEZEU...DE UNDE AM DAT SI AJUTAT MEREU SI CAND NU AM AVUT,MI-A DAT INAPOI...M-A AJUTAT MEREU...

VA MULTUMESC FRUMOS!