avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Activitate reghina23

Activitate reghina23

Răspuns la discuția contract de comodat
el este titularul contractului de inchiriere imobilul find de la stat si as putea sami fac buletin cu acel contract
buna ziua
as avea si eu o intrebare as putea sa fac un contract de comodat cu un unghi care are o locuinta de la icral o garsionera si unde as putea sal fac?cum se procedeaza
va mulrumesc
Răspuns la discuția vatamare corporala
si nu stiu cate zile ca ieri lam vazut pe afara cu unbandaj in cap acum nu stiu cat de grav sa fie?
Răspuns la discuția vatamare corporala
luni sa petrecut si martori au fost dar stiti cum e pareri impartite e normal ca oamenii sa tina cu aia cu ceva mai multi bani dar ideeae ca el a sarit la mn a fost autoaparare sotia mea si copilu erau cu mn nu stiu daca sa ia in calcul sotia mea ca martor dar daca el a sarit la mn eu nu trebuia sa ma apar?>
buna ziua ,am avut o cearta cu un vecin pe un loc de parcare el stand la parter,eu lam rugat frumos sa isi mute masina acesta a inceput sa injure si sa vb urat eu la fel la un moment a sarit pe geam sa ma bata a dat in mine si eu la randul meu am dat el spargand-mi buza si nasul la un moment ne-am retras dar acesta nu a incetat si cand mam dus la masina mea el plecand sa reintors si a inceput sa dea iar in mn amenintan-du-ma ca imi lasa copilu fara tata si a inceput sa dea in mn eu avand o cheie de masina in mana i-am dat in cap,acum in cele din urma el sa dus la politie si mia facut plangere pe mn nu mau chemat inca sa dau declaratie,intrebarea mea find ce sanse de castig are si care sunt consecintele ce se poate intampla???va multumesc
buna ziua se pote divorta fara avocat daca ambii partenerii sunt deacord in privinta copilului si a tot ce au?
buna ziua!sotul meu a condus avand permisul suspendat,sa dus la politie si i sa comunicat ca are dosarul inchis.i se va da o amenda administrativa.
intrebarea e i se va da permisul fara sa plateasca amenda sau un termen sa o plateasca ,va mai avea zile de suspendare a permisului daca el de 4 luni nu a condus?
va multumesc
buna ziua as avea si eu problema in anul 2009 am facut un abonament la nu lam mai platit din luna iulie in decembrie venind instiintare de plata de la eos acum mia venit somatie de plata,eu nu am nimic pe numele meu dar sunt trecuta in contracul de casa al tatalui meu casa find cea de la stat pe mine trecandu-ma sa imi pot face buletinul acum ei pot pune sechestru pe casa? va multumesc
Discuție impozit
se plateste impozit la un apartament cu doua camere de icral?
va multumesc
Răspuns la discuția carti de invatat??????
multumesc mult,credeam ca poate recomanda cineva care a intrat niste carti