avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită datorie societate telefonie mobila
Discuție deschisă în Executare silită

datorie societate telefonie mobila

buna ziua as avea si eu problema in anul 2009 am facut un abonament la nu lam mai platit din luna iulie in decembrie venind instiintare de plata de la eos acum mia venit somatie de plata,eu nu am nimic pe numele meu dar sunt trecuta in contracul de casa al tatalui meu casa find cea de la stat pe mine trecandu-ma sa imi pot face buletinul acum ei pot pune sechestru pe casa? va multumesc
Ultima modificare: Marți, 22 Februarie 2011
reghina23, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:26, 22 Februarie 2011
nu au cum sa puna sechestru pe casa, mai ales ca e a astatului.
numai bunurile si/sau veniturile dvs pot fi executate silit. va pot pune poprire pe salariu daca aveti. ar trebui sa faceti un efort sa platiti, datoria se mareste considerabil in timp

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu loredana1108 loredana1108 Buna ziua, Va rog, daca se poate, sa ma ajutati cu o parere privind cele de mai jos: – in anul 2007 am luat un credit de nevoi personale – in luna Iulie ... (vezi toată discuția)
Executare silita emy2001 emy2001 va rog frumos daca imi puteti da si mie un raspuns. am facut un imprumut de nevoi personale nu am mai putut sa-l achit,iar acum mi se pune sechestru pe ... (vezi toată discuția)
Neplata factura romy_85 romy_85 In martie 2007 am incheiat 2 contracte la Vodafone pe 2 ani pe numele meu pe care le-am platit lunar pana in septembrie 2008 moment in care am plecat din tara ... (vezi toată discuția)