Buna ziua,
Va rog, daca se poate, sa ma ajutati cu o parere privind cele de mai jos:
– in anul 2007 am luat un credit de nevoi personale
– in luna Iulie 2009 am primit instiintare de plata de la EOS, pt ratele neachitate
– am efectuat plati catre contul mentionat de ei pana in anul 2013(cred ca luna iulie)
– dupa, a urmat o perioada cand din nou nu am avut loc de munca sau am avut contracte de munca pe termen scurt
– in luna decembrie 2013 m-au dat in judecata si a fost aprobata executarea silita
– cred ca in anul 2014 au transmis solicitare de poprire salariu(catre o companie la care eu nu mai lucram de aproape 1an )
– de atunci nu am mai primit nimic pana ieri cand au transmis catre compania unde lucrez momentan solicitarea de poprire si o copie dupa decizia judecatoreasca din decembrie 2013
Intrebarea mea este daca ei inca mai sunt in termen sa ceara poprire sau nu? Se mai poate face ceva?
Am avut acelasi domiciliu..singurul document privind executarea silita de care eu am cunostinta este cel pe care executorul l-a transmis catre compania la care lucrez acum impreuna cu o notificare de poprire pe salariu. Hotararea de executare silita dateaza din 19.12.2013.