avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Activitate billabong

Activitate billabong

drepturile patrimoniale cuvenite producatorilor de opere audiovizuale publicate in M. Of .nr 158 din 20.02.2006 Partea 1 au inclusa cota TVA ,sau sunt fara TVA ?
am citit metodologia,legea dreptului de autor sinu am vazut nicaieri specificat ceva in acest sens! sau mi-a scapat ?!
multumesc pentru raspuns!
multumesc!
cu intarziere,multumesc mult!
2 copii de 2 si respectiv 9 ani,nascuti,crescuti si domiciliati in Italia au dreptul la alocatie din partea statului roman ? daca da,se poate obtine si retroactiv ? mentionez ca parintii sunt cetateni romani cu domiciliul in strainatate si cei 2 copii nu au beneficiat din partea statului italian de nici un fel de alocatie sau alt venit!
concediul de crestere a copilului de pana la 2 ani s-a terminat si chiar in ziua respectiva s-a prezentat la servici si a facut cerere de reluare a activitatii,ceea ce s-a si intamplat!
intrebarea mea este : mai trebuia sa se prezinte undeva sa anunte ,ca sa se suspende virarea indemnizatiei ? ( adica agentia pentru plati si inspectie judeteana sau primarie ).
Răspuns la discuția cod CPV
mie nu-mi este clar ce anume doresti sa stii!daca se pot incheia contracte (de lucrari) cu incredintare directa? raspunsul il ai mai sus oferit de d-nul Vlad Nicolae.
sau intrebarea se referea la faptul ca exista acelasi cod CPV pentru mai multe contracte? in acest caz,,in opinia mea se poate acest lucru! .ca am 1 contract cu cod CPV 45431100-8 "lucrari de imbracare cu dale a podeleleor"-sala de sport,sa zicem.
apoi avem contractul nr 2 ,cod CPV 45431100-8"lucrari de imbracare cu dale a podelelor" -sediul primariei; si tot asa.
zic ca sunt lucrari de sine statatoare,cu caiete de sarcini ,diferite,cerinte diferite,etc. repet,asa vad eu lucrurile! problema apare daca se incredinteaza aceleasi firme! ar putea sa bata la ochi:O
mi-ar placea sa vad si alte opinii
acesta a fost raspunsul pe care l-a primit o prietena de-a mea care a solicitat flutursaul de salariu pe luna decembrie 2009,salariu care a fost livrat pe card in data de 15.01.2010.
se pare ca programul cu care se lucreaza este petrescu!
este posibil asa ceva? ca nu am mai auzit o astfel de scuza!
varianta pasului de licitatie este optionala.poti sa nu selectezi.
rolul pasului de licitare este acela de a imbunatii licitatia,adica sa nu se liciteze pe sume derizorii care nu sunt semnificative,ci sume care ar putea insemna ceva.1%din valoarea publicata pe seap,sau 2 ,sau alta suma.aici dumneavoastra hotarati.
sper ca m-am facut inteleasa:D
va multumesc mult!
licitatia a fost castigata si trebuie semnat contractul.in modelul de contract nu era trecuta valoarea garantiei de buna executie!
unul din criterii a fost timpul de executie a lucrarii.si daca executantul nu respecta timpul de executie vrem sa-i punem penalizari de 0,5% pe zi de intarziere!