avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... beneficiaza de alocatie din partea statului roman ?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

beneficiaza de alocatie din partea statului roman ?

2 copii de 2 si respectiv 9 ani,nascuti,crescuti si domiciliati in Italia au dreptul la alocatie din partea statului roman ? daca da,se poate obtine si retroactiv ? mentionez ca parintii sunt cetateni romani cu domiciliul in strainatate si cei 2 copii nu au beneficiat din partea statului italian de nici un fel de alocatie sau alt venit!
Ultima modificare: Marți, 25 Septembrie 2012
billabong, utilizator
Cel mai recent răspuns: billabong , utilizator 12:21, 3 Octombrie 2012
Condiția legală este ca parinții, respectiv reprezentantul legal al copilului și copii să aibă domiciliu sau resedinta pe teritoriul Romaniei, si sa se ocupe de cresterea si educarea copiilor! Legea 61,
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort muscalu george florin muscalu george florin Buna ziua , problema mea este urmatoarea : sunt cetatean roman casatorit cu o cetateanca bulgara in Romania . Momentan amandoi avem acelasi domiciliu in Italia ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil puideurs puideurs Buna ziua, Mă adresez dvs, ca şi in alte dăti, să mă ajutaţi şi îndrumaţi cu urmatoarea problemă: - o familie tânară, ambii cetăţeni români, ... (vezi toată discuția)
Alocatie pentru copil nascut in italia vlad89 vlad89 Buna ziua. Ma numesc Vlad si am o fetita in varsta de 4 ani nascuta in Italia.De aproape 2 ani am revenit permanent in Romania si am depus actele pentru ... (vezi toată discuția)