avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Activitate iulaina

Activitate iulaina

Buna ziua!
Aveti cum sa ma ajutati cu o fisa de post pentru pozitia de Inginer silvic?

Numai bine,
Iuliana
Buna ziua!

Pentru o firma ce inchiriaza soferi care sa conduca masinile unor terti (persoane fizice sau juridice), in cazul unor accidente din cauza soferului (exceptand CASCO), care sunt variantele de despagubire (alta forma de asigurare)?

Daca masina se repara pe CASCO atunci prima pe CUI-ul sau CNP-ul proprietarului creste si de aceea doresc o alta varianta care sa nu implice costuri suplimentare pentru acestia.

Multumesc,
Iuliana
Răspuns la discuția COR pentru Senior Sales agent
vindem servicii de transport. dar din cate stiu eu cor-ul este aplicabil oricarui domeniu de activitate.

multumesc,
Iuliana
Buna ziua!

Pentru un agnet de vnazri, care are pozitie de senior, ce cod COR ar trebui sa ii trec ?
el gestioneaza un portofoliu special declienti si este responsabil mai mult cu retentia acestora decat cu dezvoltarea retelei.

Multumesc,
iuliana
Buna ziua!
Pt ca o firma de leasing de personal sa fie functionala, trebuie sa sa aiba cel putin un angajat cu vreo atestare de inspector resurse umane sau orice alta specializare specifica sau functioneaza ca orice SRL/SA etc. si trebuie sa aiba doar obiectul principal de activitate?
Multumesc,
Iuliana
Buna ziua!
Intentionez sa fac o comanda de haie de pe un site din china in valoare de 200 euro cu tot cu shipping. Stiti cumva daca platesc si alte taxe la vama? Daca da, care e valoarea minima pentru care nu platesc alte taxe in afara de costurile comenzii si de transport? Comanda este pentru mine personal, deci nu este pe persoana juridica.

Multumesc!
Buna ziua!
Sunt in discutii pentru o firma care mi-a propus un slariu net de..3000 ron, sa zicem-pe contract de munca. Din cate stiu eu pentru acest net pe firma o costa 6000 ron, asa este?

daca acesti bani, 6000 ron i-as incasa pe PFA cat ar fi netul cu care raman?
Am inteles ca r fi si o varianta combinata:o parte mica pe contract si restul pe PFA si as incasa in final un net in jur de 4500.

Puteti sa ma ajutati si sa imi dati o varianta astfel incat sa obtin mai mult de valoarea initiala de 3000 ron?

Multumesc,
Iuliana
Stimati domni,

In data de 17.08.2012 am participat la o procedura de licitatie deschisa. printre documentele depuse in cadrul ofertei a fost si certificatul de atestare fiscala emis de catre ANAF. In Fisa de date era mentionat faptul ca Certificatul de atestare fiscala/Certificatul privind plata impozitelor si taxelor locale trebuie sa prezinte situatia obligatiilor scadente in luna anterioara celei in care se depun ofertele. Cum oferta a avut ca deadline luna august, se face deci referire la luna iulie ca luna anterioara.
Certificatul introdus in oferta era emis in data de 02.08.2012, deci valabil la data ofertelor.
La comunicarea rezultatului, autoritatea contractanta a invocat ca motiv al eliminarii faptul ca certificatul emis la data de 02.08.2012 avea ca data scadenta 30.06.2012.

V-as ruga daca ma puteti lamuri daca Autoritatea contractanta a fost indreptatita sa sustina acest lucru sau este vorba doar de o neconcordanta privind interpretarea datelor de valabilitate a certificatului.

Va multumesc anticipat
Multumesc pentru post si o zi frumoasa,
Iuliana
Adica eu imi dau peste mana daca nu ma facut bine?!eu cam asa vad lucrurile. In acest caz si constructorul se poate superviza singur?