avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Este conflict de interese in atribuirea a 2 contracte ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Este conflict de interese in atribuirea a 2 contracte unul de supervizare si unul de project managment?

Buna ziua!

In urma o doua proceduri de licitatie: una de Supervizare si celalalta de PM pentru acelasi beneficiar, a fost desemnat un singur operator economic ca fiind castigator.
Doresc sa stiu daca nu este conflict de intersese. Unde as putea sa ma documentez in acest sens (in care act normativ si eventual un nr de articol)

Multumesc si o saptamana excelenta,
Iuliana
Cel mai recent răspuns: gaina , utilizator 19:12, 28 August 2012
eu sincer nu vad nicio problema. proiectantul, din pozitia de supervizor, va verifica in ce masura executantul respecta cerintele proiectului intocmit de el.
Adica eu imi dau peste mana daca nu ma facut bine?!eu cam asa vad lucrurile. In acest caz si constructorul se poate superviza singur?
Multumesc pentru post si o zi frumoasa,
Iuliana
daca in colaborare cu constructorul constata ca a gresit, de ce nu. eu unul nu am vazut proiect perfect pana acum care sa nu necesite ajustari, or aceste modificari nu se pot face decat cu acceptul proiectantului. Poate ca exista vreo dispozitie legala care ar interzice coroborararea acestor calitati si atunci lucrurile ar fi clare. Eu mi-am dat cu parerea fara sa fiu de specialitate constructor/proiectant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict interese ong? moonprincess moonprincess Buna seara! Vin cu o intrebare referitoare la infiintarea unui ONG si posibilitatea aparitiei unui conflict de interese. Daca unul dintre asociatii ONG-ului ... (vezi toată discuția)
Contract de munca si contract de agent/mandat cu aceeeasi entitate juridica? gamalie gamalie Cazul unui broker de asigurare Este posibil ca aceeasi persoana sa fie si angajat si agent-PFA la acelasi broker? Daca da, in ce conditii? (vezi toată discuția)
Finanțarea unui ong din veniturile nft urilor Blockchain Blockchain Bună ziua, Am o întrebare legată de proiectul meu NFT și ONG-ul pe care le-am infiintat recent : În calitate de fondator al ambelor, există vreo ... (vezi toată discuția)