avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Activitate bogda_24

Activitate bogda_24

Discuție Infiintare SRL
Buna seara. Am depus actele pentru infiintarea unui SRL. Se amana solutionarea din urmatiarele motive: 1) Conform observatii ANAF - "Rectificati punctul E al cererii care nu corespunde cu contractul de comodat atasat, respectiv 19.11.2019 - 18.11.2022" 2) Lipsesc certificatul si adeverinta pentru sediu social eliberate de ANAF conform prevederilor art. 17 din Legea nr. 31/1990 a societatilor, republicata 3) Date fiind prevederile art. 2015 din Noul Cod Civil, conform cărora mandatul pentru care partile nu au prevazut un termen înceteaza în 3 ani de la încheierea lui, se vor rectifica documentele depuse în sustinerea cererii, în sensul precizării termenului mandatului administratorului/administratorilor. În ipoteza în care nu veţi proceda la modificările anterior menţionate, durata mandatului va fi înregistrată ca fiind de 3 ani, în conformitate cu prevederile art. 2015, anterior amintit. 4) Declaratia tip model 2 necomplatat la punctul 4.3.3, conform art. 15 din Legea nr. 359/2004 coroborat cu art. 69 din OMJ nr. 2594/C/2008

Ma poate ajuta cineva sa-mi explice mai exact ce inseamna punctele 1,2 si 3?

Multumesc
buna ziua. doresc sa-mi dau demisia de la locul de munca fara preavizul din contract care este de 45 zile fiind pozitie de management. cum ar trebui sa procedez tinand cont de faptul ca angajatorul nu este de accord fara preaviz.
multumesc.
Ma poate ajuta cineva sa redactez o contestatie? Mentionez ca mi-a fost suspendat permisul ptr 101 km/h in localitate. Multumesc
Am vreo sansa daca fac o contestatie pentru suspendarea permisului la 101 km la ora in localitate?
Răspuns la discuția Partaj casa dupa divort
Oricum eu singur platesc ratele. Ea nu este coplatitor. Eu sunt titular de credit, doar venitul meu este luat in calcul la credit. Eu printr-un extras de cont pot demonstra ca doar eu am depus bani in contul deschis pe numele meu.
Răspuns la discuția Partaj casa dupa divort
Din moment ce banca are ipoteca pe imibil, nu este a noastra.
Cum se imparte o casa dupa divort luata prin credit bancar? Mentionez ca eu sunt titularul de credit, fosta sotie fiind codebitor si aflandu-se automat in acte. Am divortat de comun acord dar casa inca este pe numele amandurora. Desi este casa bancii pana la plata integrala inca 20 ani.
Discuție Caut avocat
Buna ziua. Caut avocat care sa ma reprezinte pe data de 18 august la ora 8.00 intr-un proces cu politia care mi-a suspendat permisul si am depus contestatie. Procesul are loc la judevatoria Moreni jud Dambovita. mu;ltumesc
Buna ziua. Am o casa achizitionata acum 3 ani prin prima casa. Cand am achizitionat.o eram casatorit si normal si sotia este trecuta in acte ca si codebitor casa fiind luata prin credit. Intre timp am divortat si vrem ca imobilul sa ramana doar al meu fara sa mai apara ea in acte. Cum se face acest lucru legal? se imparte? daca da cum? casa este a bancii. eu platesc ratele de la inceput si in continuare. Multumesc anticipat.
eu copilului ii dau mult mai mult decat am scris in acea hartie insa ei ii pare rau ca nu a cerut mai mult. asta e toata treaba nimic ascuns. ea vrea doar sa se asigure de o suma de la mine in hartii. cat priveste copilul fac orice ptr el dar nu vreau sa fiu ingradit. vreau sa ramana acea hartie de la notar. multumesc