Am divortat de sotie la notariat si de comun acrd am stabilit pensie alimentara pentru copil o suma mai mica decat procentul dat de lege. Acum fosta sotie vrea sa ma actioneze in instanta ca sa-i dau suma pe care zice legea. Exista temei legal prin care ma poate ataca? Multumesc
eu copilului ii dau mult mai mult decat am scris in acea hartie insa ei ii pare rau ca nu a cerut mai mult. asta e toata treaba nimic ascuns. ea vrea doar sa se asigure de o suma de la mine in hartii. cat priveste copilul fac orice ptr el dar nu vreau sa fiu ingradit. vreau sa ramana acea hartie de la notar. multumesc
Cred ca va cramponati de un lucru neimportant.
Inteleg ca aveti o nevoie de control, insa un copil inseamna sa mai renuntati la asta si la fel pentru sotie.
Oricum, in instanta ar trebui dovedit ca s-a modificat ceva in situatia de fapt, ca nevoile copilului au crescut sau veniturile dv. au crescut... nu se presupune ca ar castiga oricum.
Pensia alimentara
vsandu
BUNA ZIUA! AM UN COLEG CARE A DIVORTAT DE SOTIE SI PANA ACUM A PLATIT PENSIE ALIMENTARA IN PROCENT DE 25% DIN VENITURI. ACUM SOTIA L-A DAT IN JUDECATA PENTRU ... (vezi toată discuția)