avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Activitate claudya007

Activitate claudya007

Răspuns la discuția Bunuri comune
Din pacate, el o foloseste cel mai des.Sper sa reusim sa rezolvam problema pe cale amianVa multumesc frumos pentru raspunsuri si pentru timpul acordat!
Răspuns la discuția Bunuri comune
el o foloseste de obicei; are vreo relevanta acest lucru? multumesc
Răspuns la discuția Bunuri comune
Am inteles.
Va multumesc! O seara buna!
Răspuns la discuția Bunuri comune
Va multumesc pentru raspuns.
Insa el doreste sa faca schimb cu o alta masina, fara vreo baza legala, fara act de instrainare. Ce pot face in aceasta situatie?
Discuție Bunuri comune
Buna seara!
Sunt casatorita de 10 luni.Am achizitionat impreuna cu sotul meu o masina,dar care este pe numele meu.Astazi a plecat de la mine, cu gandul sa ne despartim.Am aflat de la sora lui ca vrea sa dea masina la schimb pentru o alta masina. Va rog sa imi spuneti cum as putea pe cale legala sa impiedic acest lucru.
Va multumesc anticipat!
buna ziua! am cumparat o rochie de mireasa vineri ora 18 si a doua zi am vrut sa o returnez.pe site scrie ca in 24 de ore de la cumparare se poate face returnarea, iar ei sambata lucreaza pana la orele 15, am fost acolo inainte de ora inchiderii, dar nu era nimeni.am si sunat, dar nu au raspuns.vreau sa stiu daca mai am vreo sansa sa o returnez.multumesc anticipat!
Răspuns la discuția deschidere srl
multumes pentru ajutor!
Discuție deschidere srl
buna ziua! as dori sa imi deschid un centru de colectare fier vechi .M-ar interesa ce acte sunt necesare si cam cat m-ar costa.Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția suspendare permis 90 zile
multumesc!
buna ziua!am si eu o problema.prietenului meu i-a fost suspendat permisul pentru o alcoolemie de 0.21,nu a mai avut permisul suspendat niciodata si a depasit primul an de experienta.a primit o dovada fara drept de circulatie pana la expirarea termenului(peste 3 luni).poate sa dea o reexaminare dupa o luna?sau care este procedeul.va rog mult sa ma ajutati!