in HG 163 se specifica obligatia tinerii unui registru intrari marfuri second hand,deci se repeta inca odata NIR-ul pe un registru, daca ma poate ajuta cineva cu clarificari,multumesc
doua emailuri continand date personale si fotografii ale unor persoane care nu au
nici o legatura cu cazul respectiv transmise de politia de frontiera in alta tara, decat
ca sunt prieteni cu o pers.ce a fost acuzata in acea tara,pot fi folosite si prezentate
in instanta astfel se fac publice fotografiile ,date de nastere,serii pasapoarte, neasigurandu-se protectia acestor date,aceste persoane au iesit din tara in 2005
impreuna cu cel acuzat,iar acesta este acuzat in 2008 ,in Romania se da NUP pt.
persoana respectiva,iar fapta pt.care este acuzat se petrece in 2008, cei de la
politia de frontiera transmit aceste date din proprie initiativa,fara sa le fie cerute.,
mai mult cer si relatii despre ceilalti,culmea una din aceste persoane a iesit n
2005 prima data din tara., ce parere aveti si ce ar trebui sa faca cei carora li s-au
publicat aceste date , multumesc
va multumesc pt raspuns, imi pare rau ca am determinat discutii pe aceasta
tema si imi cer scuze, cred ca am sa ma adresez la apador ,deoarece tarifele
pentru consultante si studiere dosar la avocati sunt f.mari si nu imi pot permite,
voi apela si la min justitiei fiind vorba de o persoana extradata abuziv de statul
roman, oricum va multumesc
la data de 11.01.2010 am solicitat upc rezilierea contractului ref.servicii cablu si
internet. Tot pe data de 11.01.2010 am predat upc pe baza de pr.verbal modemul
si clablurile de acces la internet. Abonamentul l-am achitat pana la data de 6.01.2010
am primit totusi somatie de plata pentru inca o luna de zile plus penalitati.Contractul
incheiat are intr-adevar o clauza de reziliere cu preaviz de 30 zile.,dar acest contract
incheiat in nov.2008 nu are trecut nr.contractului, rubrica este goala la acest paragraf
,daca totusi nu am beneficiat de internet predand aparatura trebuie sa platesc inca
o luna abonamentul,va rog sa ma lamuriti daca se poate ca sa termin totusi
sa evit trimiterea in instanta si problemele cu ei.va multumesc
este vorba de o persoana care a fost extradata din Romania ,,condamnata pentru o
fapta pentru care in Romania areNUP,in urma cercetarilor efectuate ,dar in perioada
in care se efectua ancheta a fost extradat, si apoi a primit decizia de NUP ,a fost
judecat si condamnat in 2009 pe baza informatiilor primite din Romania,si anume un
e-mail cu informatii despre el si alte 6 persoane care nu au nici o legatura cu cauza,dar totusi datele lor personale si fotografiile au fost transmise instantei din
tara respectiva,precizez ca acest e-mail nu este semnat de nimeni,nici nu se stie de
ce serviciu a fost trimis,este scris in engleza ,nu are nici o traducere oficiala deci
judecatoarea l-a inteles cum a vrut dansa,.procesul a fost judecat in mai 2009 iar
recursul este in 2011 nov. NUP nu a fost trimis oficial de aut romane si depus de
noi in instanta,tradus si apostilat, totusi nu a fost luat in seama,persoana judecata
in momentul de fata nu are nici un act de identitate, deoarece dupa ce a fost predat
de romani, in tara respectiva au disparut si CI si pasaportul, in hotararea de con
damnare sunt trecute alte date ale parintilor si alt domiciliu nu cel real, pt ca instanta
nu a avut actele sale,deci concret nu aveau cum sa-l identifice,am contactat un
avocat din buc. i-am prezentat situatia si a spus ca se poate face plangere la CEDO
dar dupa cele citite pe forum nu prea inteleg,hotararea nu este definitiva,iar in
tara nu stiu daca pot cere autoritatilor sa trimita oficial informatii si date concrete
despre pers respectiva eventual prin consulat, sau ministerul justitiei,am platit o
suma consistenta numai pentru a prezenta cazul si documentele,urmeaza o suma
si mai mare pentru a se studia dosarul ceva nu mi se pare corect,sunt dezorientata
mai ales ca persoana are prezentare la fiind avocat cedo,va rog sa ma ajutati cu
un sfat pentru ca nu vreau sa gresesc