avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... reziliere contract societate servicii cablu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

reziliere contract societate servicii cablu

la data de 11.01.2010 am solicitat upc rezilierea contractului ref.servicii cablu si
internet. Tot pe data de 11.01.2010 am predat upc pe baza de pr.verbal modemul
si clablurile de acces la internet. Abonamentul l-am achitat pana la data de 6.01.2010
am primit totusi somatie de plata pentru inca o luna de zile plus penalitati.Contractul
incheiat are intr-adevar o clauza de reziliere cu preaviz de 30 zile.,dar acest contract
incheiat in nov.2008 nu are trecut nr.contractului, rubrica este goala la acest paragraf
,daca totusi nu am beneficiat de internet predand aparatura trebuie sa platesc inca
o luna abonamentul,va rog sa ma lamuriti daca se poate ca sa termin totusi
sa evit trimiterea in instanta si problemele cu ei.va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:54, 9 Iunie 2010
daca ati notificat rezilierea contractului in conditiile stipulate in inscris, notificarea trimisa de furnizorul de servicii este abuziva, nefiind cazul sa-i dati curs. daca nu se considera ca data predarii echipamentelor este data preavizului si, in acest caz trebuie sa mai fie achitat costul unei luni.
cererea de reziliere se depune cu 30 de zile inainte. la data de 6.01, ati platit pt luna dec sau ian? dvs dupa data de 11.02, aveti abonamentul inchis.
daca ati facut contract pe 2 ani, mai aveti de achitat si taxa de reziliere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract la upc catalina.p catalina.p speta : Am fost client upc cred ca din 2008 In urma cu 2-3 ani am reincheiat cu upc un contract pt internet mai performant + TV +telefonie fixa In prezent ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract rhona1984 rhona1984 va rog sa ma sfatuiti ce sa fac? anul trecut am locuit in cluj-napoca intr-un apartament inchiriat. ne-am inteles cu proprietarii sa-l inchiriem pt mai mult ... (vezi toată discuția)
Contract televiziune prin cablu - reziliere anticipata unilaterala, prejudicii? savoiu camelia virginia savoiu camelia virginia In data de 01.07.2012 am incheiat un contract de tv prin cablu cu firma UPC pe o perioda de 1 an si in data de 01.08.2012 am vandut apartamentul si m-am mutat ... (vezi toată discuția)