avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract televiziune prin cablu - reziliere anticipata ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract televiziune prin cablu - reziliere anticipata unilaterala, prejudicii?

In data de 01.07.2012 am incheiat un contract de tv prin cablu cu firma UPC pe o perioda de 1 an si in data de 01.08.2012 am vandut apartamentul si m-am mutat la tara.In judet aceasta firma de cablu nu emite. Am achitat o singura factura ,am anuntat la sediu ca am vandut apartamentul si acum doua saptamani am primit instiintare de la o firma de recuperare Coface ca am un prejudiciu de achitat firmei de 125 lei reprezentand cvl taxa de reziliere anticipata si inca o luna de abonament.
Stiam ca exista o lege prin care rezilierea anticipata nu este taxata.Va rog sa-mi spuneti daca au dreptate dar ma simt furata ... cai nu am beneficiat de serviciul lor,Va multumesc Camelia Savoiu
Cel mai recent răspuns: savoiu camelia virginia , utilizator 14:55, 13 Martie 2013
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc, inteleg ca am dreptul sa reziliez contractul fara plata unei sume fixe!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere apartament fara contract scris - probleme rhona1984 rhona1984 va rog sa ma sfatuiti ce sa fac? anul trecut am locuit in cluj-napoca intr-un apartament inchiriat. ne-am inteles cu proprietarii sa-l inchiriem pt mai mult ... (vezi toată discuția)
Litigiu cu societatea de cablu tv upc gaskoe gaskoe Buna ziua, Va supun atentiei urmatoarea speta. Acum 10 ani locuiam cu chirie, mai multe familii in aceeasi curte. Unul dintre chiriasi avea incheiat un ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract rhona1984 rhona1984 va rog sa ma sfatuiti ce sa fac? anul trecut am locuit in cluj-napoca intr-un apartament inchiriat. ne-am inteles cu proprietarii sa-l inchiriem pt mai mult ... (vezi toată discuția)